1. Ettevaatust, harkpostid!

"Linnas liikudes kui juhtuvad vastu tulema need harkpostid, siis nende vahelt kunagi läbi ei lähe. Ennem lähen kasvõi autoteele, et ringiga ümber minna. Õde rääkis seda mulle lapsena ja see lihtsalt külge jäänud ja nüüd järgingi, parem karta kui kahetseda ja siis nagu eriti ei hakkagi riskima," selgitab üks ebausklik lugeja.

Teine kommentaator jätkab: "Need kolmnurksed elektri/telefonipostid. Kunagi tädipoeg ütles, et nende vahelt läbi minnes tuleb silmad kinni panna. Ja vot seda ma teen alati. Isegi peaga vastu posti kõndimine ja lumehange maandumine pole mind sest lollakast ebausust loobuma pannud. Ükskord mööda Aardla tänavat kõndides (Tartus) tuli küll idioodi tunne peale - seal on selliseid poste iga kahe sammu tagant.

2. Ära sõnu ära!

Irene kirjutab ebausust: "Väiksena arvasin, et see kolm kroda üle õla sülitamine tähendab, et ei hoia halbu asju enda sees, vaid sülitad kohe välja ja eemale. Aga ega see vist nii ei toimi. Minu ainus ebausk ongi too sülitamisega seotud. Muidugi mul ongi üldse raske halbu asju üldse väljagi öelda... Aga huvitav iseenesest, öeldakse ka "Ära sõnu ära!", aga siis tähendab see, et headest asjadest, mida teha plaanid, ei tohi rääkida, muidu ei lähe täide.

3. Mustad kassid 

Lugejad kardavad ka nõiakassi: "Ja musti kasse märkan ka, harjumusest, aga ega ma sellesse ei usu, sest vaevalt, et üks kass just sind üles otsib, et ära needa. Ning midagi on öeldud ka, et sõltuvalt sellest, kas su üleriietel käivad nööbid vasakule või paremale kinni ning kummas suunas just kass tuleb, et juhul, kui ta sulle nö `põue läheb`, siis ei juhtu halba või vastupidi. Eks vanasti oli teelkäijaid ja kasse ka rohkem ja kuna kõik musta kassi nägijad ei saanud koheselt välgutabamust, siis tuli mingid escape-klauslid selle musta kassi nägemise juurde välja mõelda."