1. Allan "Õnne 13"

Allan on justkui ühe tõelise eesti mehe võrdkuju. Klassikaliselt apaatne, pisut pikaldane ja hea südamega. Allanit oleme näinud juba üle kahekümne aasta ning tema tembutamisi meenutavad kõik alati naeratus näol.

2. Illar "ENSV"

Illar on pisut kergeusklik baaripidaja, kes sarjas ENSV kõigile soovijatele kosutuseks napsu valab ja tarvidusel ka head-paremat nõu annab.

3. Aadu Kägu "Seenelkäik"

Oma egost ja imidžist ülihooliv ja rumalavõitu poliitik Aadu Kägu läks metsa seenele ja eksis ära. Erakonna suhtekorraldaja keelas igasuguse hädaabinumbrile helistamise ja nõnda nad paksus Eestimaa metsas koos abikaasa ja kehkenpüksist rokkstaariga elu eest võitlesidki.

4. Ivo Linna "Mina olen Ivo Linna"

Raivo E. Tamm tegi oma juubeli puhul etenduse, milles kehastas legendaarset Ivo Linnat. Taustaks mängis Super Hot Cosmos Blues Band ning soleeris Tamm isiklikult. Võib vaid aimata, et selle rolliga sai Raivo ka parodeerimise maigu õigesti suhu ja sestap ta ka näosaatesse julgemini läks.

5. Piiskop Albert "Malev"

Pisut edevavõitu piiskop Albert oli mängufilmis "Malev" üks värvikamaid tegelasi, kes kindlal käel Liivimaa ristisõdasid juhtis ning paganaid tapuga usklikeks pööras.