Blogija, koolitaja ja vabakutseline ajakirjanik Kadri Luik lahkus elavate kirjast raske südamehaiguse tõttu. Kaks infarkti üle elanud naine ei kaotanud kordagi lootust ning andis endast kõik, et muuta maailm pisut positiivsemaks paigaks.

- "Elage just sellist elu, nagu teie unistanud olete, sest siis pole vahet, kas teile on antud veel 2 päeva või 22 aastat, te teate, et võtsite elust maksimumi ja nautisite igat hetke."

- "Kui miski on määratud, siis isegi meie enese ebateadlikud otsused ning valikud ei takista seda, et lõpuks juhtub ikka see, mis juhtuma peab. See, kes tulema on määratud, ei jää tulemata - moel või teisel, juhatab elu Su ikka tagasi sinna, kuhu Sa päriselt kuulud."

- "Kui ma saaksin midagi soovida kogu Eesti rahvale, siis ma sooviksin, et iga mees ja iga naine leiaks enese kõrval inimese, kes teda väärtustab, austab ning siiralt armastab."

- "Väike mannatera nagu ma olen, ma ei saa kuidagi neid inimesi terveks teha, kustutada nende valu või pühkida nende mälestusi, aga ma saan olla see, kes kuulab, kes mõistab, kes armastab, kes aitab, kes on olemas. Sina saad ka! Teeme koos maailma paremaks!"

- "Mina usun, et palvel on jõud, sestap olen igal õhtul palunud, et me saaksime elada hirmuvabalt, et me ei peaks muretsema, kas homme on meil kodumaa ja rahu, et me ei peaks muretsema, et kas meil jätkub toidu ja üüri jaoks vahendeid, et me meie sees poleks nõnda suurt segadust, vaid oleks selgus ning teadmine, et me taipaksime tõde. "