Hannah

Lauljatar Hannah figureeris kümne aasta eest palju kodumaises pressis, sest tema lugu "Keeping Score" jõudis Billboardi tabeli etteotsa. Toona Inglismaal resideerunud lauljatarist maaliti pilt, nagu tegemist oleks suure staariga, kes on välismaal väga tuntuks saanud. Naistelehe ajakirjanik uuris toona Londonis elavatelt tuttavatelt, kes tegutsevad klubi- ja muusikamaailmas, kui tuntud eestlanna Hannah Inglismaal ikkagi on. Nemad polnud temast kuulnudki...

_RDO677336

Hannah, kes viimastel aastatel on muusika tegemise asemel rohkem keskendunud emadusele ja imemaitsvate küpsetiste valmistamisele, on saanud paljude lemmikuks nüüd oma pagariäriga Buxhöwden hoopis.

Carola Madis

Karl Madise tütre ja seltskonnatähena kodumaal tuntuks saanud Carola põrutas kümnekonna aasta eest Hollywoodi elama. Kuulsustega pidevalt pidutsenud ja ilmakuulsa popbändi Black Eyed Peas klahvpillimängija Printz Boardiga armurõõme jaganud Carolast maaliti meedias pilt, kui tõelise maailmakuulsa muusikatähe tüdruksõbrast. Praeguseks on eestlanna Printzist lahku läinud ja tagasi kodumaale kolinud.

Carola Madis ja kutse

Johann Urb

17-aastaselt USAsse kolinud eestlasest on jäetud meedias mitmel korral mulje, nagu tegemist oleks suure Hollywoodi filmistaariga. Kuigi Urbil on IMDBs kirjas lausa 69 osatäitmist erinevates linateostes ja seriaalides, siis tegelikult pole 42-aastane eestlane ühtegi tõeliselt suurt rolli teinud ning Hollywoodis kuulsaks saanud, kuigi ta on teinud väiksemaid rollitäitmisi nii kuulsates sarjades kui kodumaa meedia huvi alla sattunud komöödias "Zoolander" (2001).

Urb abiellus 2018 kevadel oma modellist kallima Rachel Emma Pringle'iga ning teda võis viimati kodumaa kinolinal näha start-upidest rääkivas filmis "Ükssarvik".

Johann Urb, näitleja

Merylin Nau

Sel sügisel tõsielushowga "Rannamaja" tuntust kogunud Merylin Nau elas viimased viis aastat USAs, kus ta tegi väidetavalt täiskohaga modellitööd. Enda sõnul sattus Merylin Ameeri­kas elades tihtilugu kõrgseltskonda, kus kohtus ka mitmete maailmakuulsate inimestega ning tema sõprade ringi kuulus ka Nicolas Cage'i poeg Weston Cage. Paistab, et need tutvused aga teda kaugele ei aidanud ning kaunitar veedab taas aega kodumaal.

Rannamaja osalised Radissonis

Brad Jürjens

Aastaid Los Angeleses tegutsenud filmimees ja kitarrist Brad Jurjens väitis kümne aasta eest, et tema võidab enne 35aastaseks saamist Oscari. Siiski nii ei läinud ning aastaid kodumaises pressis end tähtsaks Hollywoodi filmirežissööriks maalinud Jürjens elab nüüd perega Mustamäel ning mängib bändis Must Hunt.

FILMI ESILINASTUS KINOS SÕPRUS