Harryt on alates hetkest, mil tema vend William aastal 2011 altari ette astus, peetud maailma ihaldatumaks poissmeheks. Mees on ka oma tiitlit bravuurikalt ära kasutanud, pidutsedes kuningakoja liikmele üsnagi mitteomaselt ning oma lühikesi suhteid erinevate maailma kaunitaridega pole Harry samuti kunagi häbenenud.

Ajal, mil Harry uus väidetav pruut Meghan nimetab end sotsiaalmeedia vahendusel maailma õnnelikumaks naiseks, on veel hulganisti teisi rikkaid ja võimukaid poissmehi täitsa "ripakil". Tuleb tõdeda, et nii mõnelgi neist härradest on ette näidata vägevamad saavutused ja elukäik, kui siniverelisel Harryl.

1. 22-aastane Jordaania kroonprints Al Hussein Bin Abdullah II, kes on ka näiteks Instagramis hirmus kuulus, tegeleb oma vabal ajal mootorrattasõiduga, matkab kõrbes, mängib kitarri ning osaleb mitmetel militaarsetel ettevõtmistel. Al Husseini fännid on mehest aga nii pöördes, et ei kavatse sugugi oma jäägitut armastust varjata.

Noor hurmur on lõpetanud Georgetowni ülikooli ning sai sealt kraadi rahvusvahelise ajaloo erialal. Al Hussein on kuninganna Rania ja kuningas Abdullah II vanim poeg, sestap ka troonipärija.

2. Hoolimata juba oma mõnevõrra "küpsemast" east, pakub Lõuna-Aafrikas asuva Bafokengi 48-aastane vallaline kuningas paljudele naistele silmailu. Leruo Molotlegi, kes valitseb oma 300 000 elanikuga väikeriiki, on võtnud endale eesmärgiks järgmise 30 aasta jooksul oma riigi iseseisvumise teostamise.

Vallaliseelu nautiv kuningas õppis ülikoolis arhitektuuri ning pälvis sealse õppetöö ajal ka medali silmapaistvate tulemuste eest spordis. Ühes intervjuus on kuninga õde öelnud, et ehkki ta vend pole veel abiellunud, loodab kuninglik perekond siiski pärijaid saada. Kuningas Leruo Molotegi on väidetavalt väga hõivatud mees – ta töötavat lausa 18 tundi ööpäevas ning ehk on seetõttu kaaslase leidmine pisut tagaplaanile jäänud?

Kuningas on fotol parempoolne. (Foto: Scanpix)

3. Ehkki Kreeka prints Philippos riigivalitsemise ligi ei pääse, nimelt lõppes Kreekas monarhia valitsus aastal 1974, elab noormees siiski kuninglikult! 30-aastane prints kasvas üles 13 magamistoaga häärberis, kus olid tihedad külalised ka printsess Diana koos poegade Williami ja Harryga.

Philippos armastab seejuures aga privaatsust, kuid mees on end näidanud mitmel tähtsal seltskonnaüritusel. Näiteks nähti teda Rootsi kroonprintsess Victoria pulmas 2010. aastal ning ka printsess Madeleine'i pulmas aastal 2013. Philippos lõpetas Georgetowni ülikooli ning töötab nüüd New Yorgis.

Prints Philippos Rootsi printsessi pulmas. (Foto: Scanpix)

4. Vürst Albert II Von Thurn Und Taxis on üks rikkamaid kuningliku soo esindajaid, kellest vähesed teavad. 33-aastane vürst on Thurn und Taxise perepea olnud ajast, mil tema isa Johannes 1990. aastal hinge heitis.

21-aastasena sai mees perekonna varanduse valitsejaks. Muuhulgas kuulub nende pere pärandisse ka hindamatu kunstikogu, tehnikaettevõte ja 30 000 hektarit metsa Saksamaal.

Albert lõpetas Edinburghi ülikooli kraadiga majanduses ja teoloogias ning on oma elu pühendanud rallisõidule.

5. Dubai kroonprints Šeik Hamdan bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum on 33-aastane ning eelistab oma hirmpikale tiitlile hüüdnime Fazza.

Sarnaselt prints Harryle on ka Fazza teinud läbi militaarõppe Sandhurtsis ning seejärel suundus teadmisi koguma Londonisse.

Prints on pooleldi ka professionaalne langevarjur ning armastab sukeldumist ja ratsutamist. Fazza naudib ka esoteerilisi tegevusi ning kirjutab luuletusi. Fazza tõusis pildile siis, kui tema vanem vend suri 33-aastasena südamerabanduse tagajärjel.