Eda-Ines Etti ja Tanel Padar

Olid ajad, kui Eda-Ines Etti tunnistas avalikult, et just Tanel Padar on tema esimene tõeline armastus. Aasta oli siis 1999 ja Eda-Ines kolis Taneli korterisse. Paar pälvis tähelepanu ka siis, kui Eestit külastas kuninganna Elizabeth II. Vastuvõtule olid kutsutud ka Tanel ja Eda-Ines, kuid ei ilmunud kohale. Hiljem selgus, et nad ei viitsinud kuningannaga kohtuda.

Suhe kestis kaks aastat. Nii Tanel kui ka Eda-Ines Etti oma lahkuminekust ei rääkinud. Küll aga tegi seda nende lobisemishimuline sõber: "Nad lihtsalt väsisid vist ära."Tanel abiellus peagi skandaalse Katariina Padariga, kellega lahutas hiljem abielu. Eda-Inesega on nad aga hiljem ühele lavale ära mahtunud.

Marica Lillemets ja Leonid Apananski
Ajakirjanik Marica Lillemets ja miljonär Leonid Apananski elasid pikalt koos ilusat elu. Nagu Marica ajakirjanduses kõneles, kinkis Apananski naisele kalleid juveele. Isegi pankroti veerel sipeldes kinkis Apananski Maricale 100 000 kroonise valgest kullast safiiridega kaelakee. Mõni aeg hiljem läksid Marica ja Leonid lahku, kuid jätkasid ühiselt üritustel väisamist ja jäid sõpradeks.

Maarja-Liis Ilus ja Koit Toome

Maarja ja Koit olid pikka aega ilus paar. Nad esinesid koos ja rääkisid sellest, kuidas meediakära nende suhte ümber on väsitav. Pole ka ime - noored olid kõmumeedia huviorbiidis juba siis, kui käisid alles esimestel kohtingutel. Lõpuks ei jäänud Maarjal ja Koidul muud üle, kui anda teada, et nad ei tea isegi, mis nende vahel on ja palusid privaatsust.Kui pea viis aastat kestnud suhe sai läbi, jahvatas kuulujutuveski, et Koit eelistas garaažis pigem muusikaga tegeleda ning jäi liiga pikad tunnid musa seltsis ei sobinud Maarjale. Täna on Koit Toome õnnelik pereisa, ta kasvatab meigikunstnik Kaia Triisaga ühist tütart.

Ithaka Maria ja Tomi Rahula

Aasta 2011 novembris tuli ilmsiks, et Ithaka Maria ja Tomi Rahula ei ole enam aastaid abielus olnud. "Kuigi oleme nimetanud Ithakaga teineteist abikaasadeks, on tõsi, et minu ja Ithaka Maria abielu on lahutatud juba aastaid tagasi," rääkis Tomi Rahula.

Tomi ütles toona Publikule, et nad ei ela Ithaka Mariaga juba mõnda aega koos. "Samas oleme praktiliselt päevast päeva seotud nii meie tütre kui ka muusika kaudu. Ithaka Mariaga saan endiselt hästi läbi ning alustame peagi stuudios uue materjali salvestamist," kirjeldab Tomi häid suhteid endise abikaasaga.
Täna on nii Tomi kui ka Ithaka Maria uues suhtes. Tomi abiellus jaanipäeval imekauni Anni Pohlakuga, kes on jalgpallikohtunik. Just jalgpalliplatsil sai Tomi ja Anni suhe alguse. Jalgpalliga tegeleb ka Ithaka Maria uus elukaaslane. Sel aastal sai lauljatar jalgpallur Aleksei Savitskiga tütre.

Vaiko ja Kristel Eplik 

Sel kuul kirjutas Kroonika uudise, et muusik Vaiko Eplik on läinud lahku oma abikaasa Kristelist. Viimane leidis endale uue kaaslase mehe näol, kes on avalikkusele tuntud kui elektroonikabändi Tehnoloogiline Päike looja ja alustala.

Evarit ei peeta kuluaarides siiski perelõhkujaks - väidetavalt oli Vaikol ja Kristelil lahutusprotsess käsil juba enne, kui Kristel ja Ever teineteise leidsid.

Vaiko Epliku kommentaari lahkuminekule oli filosoofiline. Ta ütles, et luges hiljuti Käbi Laretei ja Ingmar Bergmanni kirju ja ka nood ei saanud aru, miks nii läks. Ehk andis Eplik andis oma vastusega aimu ka enda abielulahutusest? Igatahes jäi ta tõeliseks härrasmeheks.