1. Grete Klein

Kanal 2 ilmatüdruku ja lauljatari Grete Kleini üleöö suurenenud rinnapartii viis televaatajtel huvi ilma vastu. Üks regulaarne Kanal 2 ilmaennustuste jälgija muljetas märtsis, et ilmaprognoos jäi tema poolt märkamata, kui ekraanile ilmus Grete, kelle rinnad olid kurguni!
Täit selgust oma rindade osas ei toonud ka preili Klein ise. Ta teatas vaid: "Mul ei ole iluoperatsioonide vastu mitte midagi!"

2. Triin Tulev

Kuus aastat tagasi lõi laineid seksikas Triin Tulev, kes üllatas kõrgema büstiga.

Spetsialist Anu Saagim hindas Tulevi rindu järgmiselt: "Ta on ikka korralikult suurendanud, kahe-kolme numbri võrra vähemalt. Seda ei saa taunida. Ta ei ole millegagi üle pingutanud."

Tisside suurendamist kinnitanud Saagimile ka Triinu sõbrannad.

3. Angela Aak

Neli aastat tagasi varastasid Lea Liitmaa ja Angela Aaki ühiskontserdil show just Angela senisest lopsakamad rinnad. Fotodelt näis samuti, et Angela büst oli võrreldes varasemaga silmnähtavalt suurenenud...

Mida kostis Angela? "Oii, ma ei tahakski seda kommenteerida nii. Ütleme nii, et ma ei kinnita ega lükka seda ümber.“

Angela sõbrad ja tuttavad teavad kindlalt kinnitada, et tegu on suurendatud rindadega.

4. Kaisa Oja

Saate "Tantsud tähtedega" avasaade aastal 2009 sai küsimärke täis alguse, kuid Kaisa Oja ilmus avasaatesse varasemast võimsama rinnapartiiga.

Oja ütles ajakirjas Naised, et ta pole iluoperatsioonil käinud ja on selliste operatsioonide vastu.

Süü oli hoopis tantsukleidis: "Kuna kleit oli dekolteega, ei saanud ma selle külge õmmeldud korvikestele lootma jääda ja nii kandsin kleidi all spetsiaalset tõstvat rinnahoidjat."

5. Inna Uit

Kümmekond aastat tagasi üllatas kulturist Inna Uit uhke rinnapartiiga. Kui alguses lükkas Uit kuulujutte rindade suurendamisest tagasi, siis hiljem tunnistas naine, et käis tõepoolest rindu suurendamas.