1. Marilyn Kerro, Aleksandr Šeps ja Viktoria Raidos

Tulise temperamendi poolest tuntud Marilyn Kerro saabus "Selgeltnägijate tuleproovi" saatesse toetama meediumist kallimat Aleksandr Šepsi, kes oli palutud ühe teise tuntud sensitiivi Viktoria Raidosega juhtumit uurima. Et kaks tugevat nõida on saate alusest peale rivaalitsenud, läks lahti suuremat sorti möll. "Oleks ma teadnud, et tema siin on, ma poleks üldse tulnudki! Sa tahad temaga ******!" tõstis Kerro kisa tookord lahti. Kas just see võiski olla paari purunemise põhjus jääb siiski lahtiseks.

2. Getter Jaani, Ott-Sander Palm ja Piret Reinmart

Glamuurse "Tantsud tähtedega" saate kulisside taga hargnes suur draama, mis kulmineerus sellega, et saate üks osalejatest Ott-Sander Palm ja tema vastsündinud poja ema Piret Reinmart lõpetasid oma suhte. Väidetavalt oli lahkumineku põhjuseks justnimelt Ott-Sanderi kurameerimine noore superstaariga.

3. Toomas Edur, Age Oks ja Alena Shkatula

Endine tippbaleriin, kuninganna Elizabeth II lemmiktantsijanna Age Oks jäi pika ninaga, kui Rahvusooper Estonia truppi ilmus punapäine slaavi verd kaunitar Alena Shkatula. Oks töötas toona balletitrupi repetiitorina, kuid ootamatult kutsus balleti kunstiline juht Toomas Edur Oksa vaibale ning teatas, et naise töölepingut ei pikendata. Shkatula aga tantsib alates teatrisse tulekust pea igas balletis peaosa. Ei tea küll, miks?

4. Katrin Lust, Aivar Hunt ja Merle Palmiste

Merle Palmiste ja Aivar Hunt olid pikaajalised elukaaslased, kuni nende ühine tee ootamatult lahku läks ja Palmiste kinnitas, et on elukaaslasest Aivar Hundist lahku läinud. Seejärel seostati Hunti tuntud ajakirjaniku ja saatejuhi Katrin Lustiga, kes väidetavalt elas mõnda aega Aivari juures. Kuid ka sellest ei tulnud midagi välja, sest paari suhe läks iseloomude kokkusobimatuse nahka ning siis sahistati taas, et Palmiste ja Hunt on jälle teineteist leidnud.

5. Kristiina Ojuland, Raimo Kägu, Katrin Kanter ja Aleksei Makarov

Raimo Kägu on teadupärast üpriski suurt mõõtu meesterahvas. Nii juhtuski, et ärimees pöördus Balti Tekstiil firma poole, et soetada rõivaid. Seal kohtus Kägu Katrin Kanteriga ja rõivaproov sujus nõnda ladusalt, et kulges lausa öhe ja Kägu kutsus juba esimesel õhtul kauni blondiini restorani õhtustama.

Ja ega Kristiinagi alla ei jäänud! Nimelt tutvus Ojuland saates “Tantsud tähtedega” oma tantsupartneri Aleksei Makaroviga. Neid nähti koos Kaubamajas käest kinni jalutamas ja siis kurtis Kägu, et tema jaoks Kristiinal enam aega polegi.