1. Tanel Padar ja Eda-Ines Etti

Noored tutvusid 2000. aasta alguses “2 takti ette” salvestustel. Ehkki mõlemad on pärit Virumaalt, polnud nad varem teineteisele silma jäänud. Meedia kirjutas noortest armunutest kui inimestest, kes hetkekski teineteisest lahti ei raatsi lasta. Nelli Teataja oli jälginud paarikest Kristiine keskuses. “Kaubalettide vahel liikudes käperdas Tanel korduvalt Inese tagumisi kehaosi ja surus end meelalt tema vastu,” kirjutas Nelli Teataja.

Mõni kuu hiljem pihtis Eda-Ines Etti Kroonikale, et andis oma süütuse Tanel Padarile: “Vähemalt ei ole meie suhtes teine pool nii kogenematu nagu mina. Ma olengi tegelikult süütu. Selles mõttes, et ma olen ju maalt ega tea elust veel midagi. Ennast ei taha ma ahvatlevana näidata Taneli pärast - talle ei meeldi. Tanel ei talu, kui teised mind vaatavad.”

Kaks aastat hiljem sai suhe läbi. Nii Etti kui Padar on säilitanud head suhted ja juhtinud hiljem koos saateid.

2. Anu Saagim ja Teet Saarepera

Oli aeg, kui ajakiri Kroonika toitus bravuuritar Anu Saagimi ja ärimees Teet Saarepera lähedasest sõprusest. Kogu lugu pakkus erilist huvi just seepärast, et Saagim oli ja on jätkuvalt abielus Soome disaineri Ristomatti Ratiaga. Samuti oli Saagimi ja Saarepera lähedus kuum teema nende vanusevahe tõttu - nägus Saarepera oli seksikast Saagimist pea kümme aastat noorem. Saagimit ja Saarepera nähti lõputult koos nii ööklubides kui ka lennujaamas Eestist pagemas.

Aasta 2010 ilmus uudis, et Teet Saarepera on leidnud endale Saagimist poole noorema kaaslase Eliko Haaki. Tol ajal 48aastane Saagim jäi kõrvale ja temast poole noorem, 24aastane Eliko Haak asus Teet Saarepera käevangu. Aastal 2010 käis Eestis esinemas Herbie Hancock ja need, kes sattusid Eliko ja Teedu lähedusse istuma, ei teadnud kuhu silmi peita, sest noored nautisid teineteist väga kirglikult. Nende kirg on kandnud vilja - läinud aasta veebruaris sündis paarile pisitütar. Mis on aga saanud 52aastasest Anu Saagimist? Ta saabub üritustele jätkuvalt suursuguselt, kuid teda saadavad nüüdsest gaysõbrad ...

3. Ly Jürgenson ja Hendrik Sal-Saller

Vaid vähesed teadsid, kuniks tuli ametlik uudis - ihaldusväärne muusik Hendrik Sal-Saller ja malbe modell Ly Jürgenson abiellusid! Aasta oli 1999 ja Sal-Saller ei saanud uhkem olla - muusikuga otsustas oma elu jagada seksikas modell Ly Jürgenson, keda varem seostati põgusalt Koit Toomega. Ly ja Hendrik asusid elama Soome, kus naisest sai hinnatud modell. Aastal 2004 ilmnes, et paar oli abielu lahutanud juba pool aastat tagasi, kuid varjas sündmust hoolega. Selles loos on ka irooniat, nimelt on Sal-Saller muuhulgas hiti «Jalgpall on parem kui seks» autor. Aastal 2005 ilmnes, et Ly Jürgensoni uueks elukaaslaseks on Soome vutikuulsus Jari Litmanen ja naine on tema juurde Saksamaale elama kolinud. Ly ootas uudise ilmsiks tuleku ajal juba Litmanenilt esiklast ja täna kasvatavad nad kahte poega. Hendrik Sal-Saller on abielus särasilmse Beritiga ja nende peres kasvab poeg.

4. Aigi Vahing ja Indrek Kasela

Kui kuskil Tallinnas oli kuum pidu, polnud kahtlust, et laua peal tantsis seltskonnadaam Aigi Vahing. Särtsakas peoloom viskas silma kunstikogujast ärimehele Indrek Kaselale ja nad elasid aastaid koos. See paar oli justkui klantajakirjast välja astunud. Neid pildistati ja imetleti. Kui Aigi otsustas Eestimaalt lahkuda ja Ameerikas näitlejana läbi lüüa, paari suhted jahenesid. Nüüdsest elab Vahing taas Eestis, ta andis välja raamatu "Valik", kus paljastas oma väliselt nii glamuurse elu pahupoole - naine tarbis aastaid narkootikume ja pidas võitlust buliimiaga. Tänaseks on "Eesti otsib superstaari" kunagine saatejuht oma kiharad maha lõiganud ja kannab poisipead. Sära tema silmist pole aga kadunud ja väidetavalt on Vahing soojades suhetes näitleja Taavi Eelmaaga.

5. Anni Arro ja Ivo Uukkivi

Epp-Maria Kokamägi tütar Anni Arrol on kuulsate meeste seas alati lööki olnud. Kokapreili Anni Arro, kes on käivitanud nii kohvikud Komeet kui ka Kukeke tõusis komeedina meediasse verinoore modellinna, kuid tegi äkitselt kannapöörde ja põrutas siis Itaaliasse hoopis kokandust tudeerima. Nii nagu Anni töödes ja tegemistes on olnud kannapöördeid, on tal seljataga ka põnevaid suhteid. Üks eredamaid, mida meedia agaralt kajastas, on kindlasti suhe Annist 18 aastat vanema näitleja Ivo Uukkiviga. Nad kohtusid Tallinna Noorte Kunstikluis NoKu ja see olnud armastus esimesest silmapilgust. Anni oli 20aastane ja Ivo 38aastane. Kooselu kestis kolm aastat ja sai siis läbi. Anni selgitas: Kui mingid asjad ei vii enam edasi, ei ole mõtet neid jätkata."