Richard Gasquet

2009.aastal selgus, et Prantsuse tennisetähe Richard Gasquet' uriiniproovis leidub kokaiini jälgi. Pole teada, milline oli sportlase suhe uimastitega enne vahele jäämist, kuid tema usaldusväärsust kahandas see intsident maksimaalselt ja tõi kaasa mitmetelt võistlustel eemaldamise.

Martina Hingis

2008.aastal loobus tennisist Martina Hingis sportlase karjäärist, kui tema analüüsidest tabati kokaiini jälgi. Kuigi Hingis eitas aine tarbimist, loobus ta vabatahtlikult igasugustest lisatestidest ja taandus pärast kaunist karjääri täielikku kuulsusetusse.

Mike Tyson

Kurikuulus poksija Mike Tysoni kokaiiniprobleemid pole mingi üllatus. Kurikuulus jõumees on veetnud väga palju matše ninapidi valges pulbris ning on väga üllatav, et ta sellega alles 2006.aastal vahele võeti.

Diego Maradona

Jalgpallur Diego Maradona on üks selliseid mehi, keda kokaiin saatis juba alates tema varajasematest karjäärimomentidest. Juba 1991.aastal eemaldati ta 15 kuuks väljakult ning 1994.aastal kordus sama asi. Paljud usuvad, et 2004.aasta südamerabandus oli otseselt tintitud kokaiinist.

Adrian Mutu

Jalgpallur Adrian Mutu probleemid said tervele maailmale teatavaks 2004.aastal, mil ta Chelsea riades mängides kokaiini tarbimisega vahele jäi. Järgnes 7-kuuline võistluskeeld ja lepingu lõppemine.

Ohtlik värk!