Anni ja Tomi Rahula

Muusik Tomi Rahula ning tema kallim, jalgpalliisa Aivar Pohlaku tütar Anni Pohlak leidsid üksteist ning kolisid kokku 2011. aastal. Oma suhte tegid nad ametlikuks 23. juunil 2013, millest saadik on paari silmis vaid õnnesära näha olnud. Saab öelda, et nad on küll paar, kes on täiesti ühte nägu ja tegu kasvanud.

Madis Nestor ja Helene Vetik

Vingeks muudab Vetik-Nestor tandemi see, et nad ühise omapärase stiiliga täiendavad teineteist ja moodustavad täiesti kordumatult sensatsioonilise ühtse terviku. Seejuures ei peljata ka klišeedesse kalduda, kuid seda endale omasel unikaalsel viisil. Nad on tõelised nunnupallid!

Beatrice ja Ed Labetski

Aktiivsed ja pilkupüüdvad seltskonnahinged on moeloojast ja modellist kaunitar Beatrice ja tema kunstnikust kaasa Ed Labetski, kes moodustavad absoluutselt alati omapäraselt kreisi ja peensusteni läbimõeldud kombinatsiooni. Ega kunstniku ja moelooja tandem igav olla saagi. Inspireeriv ja romantiline on nende duo ka põhjusel, et Beatrice'i iseloomustab alati ülim naiselikkus, millega Ed oma riietuses alati arvestab. Nad põimuvad omavahel nagu hästiistuv punupats.

Kaia Triisa ja Koit Toome

2007. aastast koos olnud paar on omajagu kadalippe oma suhtes läbi teinud ning need ka edukalt seljatanud. Kauni tüdruku Rebecca vanemad Koit ja Kaia on tugev tandem, kes on aja jooksul lausa nii kokku kasvanud, et enam ühte ei kujutakski ette ilma teiseta.

Mikk Saar ja Tanja Mihhailova

Lauljad Mikk Saar ja Tanja Mihhailova on kõrvuti ühte teed käinud juba 8 aastat. Kuigi mõlemi elutempod on kiired ning ajakavad tuugalt tegemisi täis, on tandem suutnud hoida oma õndat suhet ning üksteist.