Hefner ostis Playboy villa küll endale elamiseks ning meesteajakirja Playboy toimetusele töötamiseks, kuid peagi hakati seal korraldama selliseid pidusid, mida ka ühiskonna kõige kõrgem koorekiht külastas, vahendab Mirror.

Elvis Presley pöörane öö kaheksa jänkukesega

1970ndatel oli Presley üks kõige regulaarsemaid Hefneri pidude külastajaid. Üks konkreetne öö läks aga ajalukku nii erilisena, et avaldas muljet isegi Hefnerile endale.

Väidetavalt veetis Presley öö vaid ühes toas kaheksa jänkukesega. Mis suletud uste taga täpselt toimus, seda teavad vaid asjaosalised ise. Peale pöörast hullamist nimetas Hefner toa aga Elvise sviidiks ning mitte keegi teine seal toas enam käia ei saanud.

Salapärane tuba jäi võõrastele silmadele suletuks isegi peale Elvise surma.

Teadmata põhjusel surnud laama

Hefner oli suur loomade armastaja. Peagi anti talle ka eriluba oma koju luua eksootiliste loomadega loomaaed.

Ometi läks kõik ootamatult viltu, kui peale ühte pöörast pidu leiti villast surnud laama. Laiba leidis villa hooldaja, kuid looma surma põhjus pole veel tänaseni selgunud.

Hefner oli lemmiku surmast nii löödud, et palus Los Angelese politseil endalt loa ära võtta.

Müstiline haiguspuhang

Paljude pidude keskpunktiks oli villa luksuslik bassein. Vees möllasid pidevalt bikiinides kaunitarid ja veidi purjakil peokülalised. Kogu lõbu lõppes ootamatult aga 2011. aastal, kui kõik 120 pidutsejat salapärasel põhjusel haigestusid.

Sümptomid olid kõigil samad ning kiire uurimine viis teadlesed peagi Playboy basseini. Veest leiti bakter, mis põhjustab ühte kopsupõletiku vormi.

John Lennoni hindamatu viga

Ka The Beatlesite laulja John Lennon armastas Hefner pidusid. Peale ühte unustamatut ööd polnud muusik ilmselt pidudele enam nii teretulnud, kuigi kutseid sai ta ka edaspidi.

Nimelt võttis veidi purjakil Lennon seinalt Henri Matisse kunstiteose ning kustutas maalile oma sigareti.

Hefner oli muidugi väga endast väljas ning staari teole järgnes korralik pahandus, kuid peale põhjalikku enesekogumist suutis Hefner Lennonile siiski andestada. Väidetavalt lasi Hefner pildi viimaks taastada.

Katie Price märgistas koopa

Briti skandaalne teletäht Katie Price on korduvalt meenutanud 2002. aastat, mil suisa kuus kuud Playboy villas elas.

Price on öelnud, et pööras tagasi isegi pakkumise Hefneri jänkukeseks hakata, sest ei soovinud härraga ühte heita. "Selleks oleks pidanud asjatama, aga seda ma ei tahtnud. Ta oli küll tore mees, aga ma lihtsalt ei tahtnud."

Kõigest olenemata ei jätnud Price oma territooriumit siiski märgistamata. "Ma läksin sinna legendaarsesse koopasse ja pissisin sinna."

Rob Lowe ulakas öö

Näitleja Rob Lowe'i kirjeldas aastaid tagasi antud intervjuus detailselt oma ööd, kui sattus villasse justkui juhuslikult ning tundis ennast kui tõeline kuningas.

"Ma olin kui noor Hugh Hefner. Tüdrukud valasid mulle jooke, naersid, flirtisid, silitasid mu juukseid ja üldse lõbutsesid minuga nii nagu oskasid. Viimaks mu fantaasiale ka vastata ja üks jänkuke viis mu külalistetuppa."

Lowe mäletab, et kui ise väsinuna ja õnnelikuna toast lahkus, leidis ühe alasti jänkukese mullivannist koos maailmakuulsa jalgpallistaariga, kelle nime ei avalikusta.