20. september nüüdeks tuntud päevana, mil armastus suri. Pärast 12 koos veedetud aastat otsustasid Angelina Jolie ja Brad Pitt oma suhtele lõpu teha.

Pärast viis aastat kestnud armastust teatas Lady Gaga, et tema ja ta näitlejast kihlatu on otustanud lahku minna.

Foto: Vida Press

Muusikatööstuse staarpaar lõpetas suve alguses oma armuloo. Calvin Harris säutsus veel sotsiaalmeedias, et tunneb Taylor Swifti vastu jätkuvalt suurt armastust ja austust, ent ei võtnud kaua aega, mil muusikud omavahel tuliselt tülli pöörasid.

Johnny Depp ja Amber Heard

Möödunud aastal pidasid Heard ja Depp Bahama saartel romantilisi pulmi, kuid sel kevadel läks asi inetuks ning kaunitar asus oma kaasat süüdistama koduvägivallas.

Ozzy ja Sharon Osbourne

Pärast 33 aastat hullumeelset kooselu läksid lahti kõlakad, et ansambli Black Sabbath rokkar on üle aisa löönud. Meedias lahvatas tohutu skandaal ning Sharon jättis Ozzy maha. Kas paar jääb jäädavalt lahku, pole veel teada...

Romantikute süda vajus saapasäärde, kui Drew Barrymore otsustas oma kahe tütre isast lahutada. "Meie perekond läheb küll juriidiliselt lahku, kuid tunneme, et jääme siiski ühtseks pereks," laususid staarid.

Nunnudele Instagrami postitustele tõmmati kriips peale! Demi Lovato teatas, et tema kuus aastat kestnud suhte Wilmer Valderramaga jõudis lõpule, sest armuleegi asemel sära noorte vahel hoopis sügav sõprus.

Tobey Maguire ja Jennifer Meyer

“Ämblikmehe” filmidest tuntud Tobey Maguire ja tema kaasa otsustasid pärast 9 aastat abielu oma liidu lahutada. Straaide sõnul mingit “draamat” ei olnud ning otsus ei sündinud üleöö.