Irina Shayk (4 miljonit)
Lapsepõlves tegeles Irina muusikaga, kuid vanemaks saades otsustas ta hakata tegelema turundusega. Pärast sel alal põrumist astus ta sisse ilukooli, kus kohalik modelliagentuur talle silma peale pani ning 2004. aastaks oli ta oma kodukandis juba kuulus. 2007. aastal valiti Irina firma Intimissimi reklaamnäoks ja ta jõudis ka ajakirja Sports Illustrated veergudele.

Aastal 2010nimetati Shayk Intimissimi ametlikuks brändisaadikuks. Ta on modellitööd teinud mitmete mainekate moemajade jaoks, seal hulgas Victoria’s Secret, Lacoste ja Morelatto. Irina on tegelenud ka näitlemisega ja löönud kaasa kassahitis “Hercules”. Lisaks tegeleb Shayk Venemaal heategevusega. 32-aastane kaunitar kogub raha heategevusliku organisatsiooni Pomogi jaoks, mis aitab haigeid lapsi.

Valentina Zeljaeva (8 miljonit)


35-aastane modell kippus poodiumile juba väikese tüdrukuna. Kooli tõttu Jaapanisse kolinud Valentina otsustas modellindusega lähemalt tutvust teha. Vanemate toetuse abil õnnestus tal minna New Yorki, kus tema modellkarjäär sai ootamatult hoo sisse. Valentina on üles astunud moelavadel üle kogu maailma. Ta on reklaaminud nii Calvin Kleini, Tommy Hilfigeri kui ka Ralph Laureni loomingut. Tema nägu on ilutsenud Vogue’i, Elleni ja Galmour’i kaantel. Valentina on üles astunud erinevat moeeliiti kuuluvate brändide moesõudel, seal hulgas demonstreerinud ka Fendi ja Gucci kollektsioone. Hetkel peab ta blogi, kus jagab inspireerivaid mõtteid ja tervislikke retsepte.

Sasha Pivovarova (8 miljonit)


Sasha ei unistanud kunagi modellitööst. Temast sai mannekeen aastal 2005, kui tema abikaasa saatis mõned fotod rahvusvahelisse modelliagentuuri. Sellest asjast saati on ta osalenud mitmetes suurtes kampaaniates — näiteks Prada, Chaneli, Juicy Couture’i, Mulberry ja Hugo Bossi omades. Loomulikult on ta olnud ka moepiibli Vogue kaanel. Sasha on olnud nii Prada kui ka Chaneli reklaamnägu. Ta on läbi aegade teinud kõige rohkem modellitöid just Prada jaoks — ainuüksi aastal 2016 säras ta brändi erinevates kampaaniates 19 korda. 33-aastane Pivovarova tegeleb ka kunstiga ja tema tööd ilutsevad erinevates galeriides üle kogu maailma. Lisaks on ta loonud oma ööriiete kollektsiooni.

Anna Selezneva (12 miljonit)


Anna töötas aastal 2007 McDonalds’is, kui ta ühele kliendile silma jäi. Järgneval aastal sai tema karjäär Pariisis hoo sisse, kui ta Pret-a-Porteri moesõul oma debüüdi tegi. 28-aastane Anna on tänaseks päevaks teinud koostööd pea kõikide suurte brändidega, seal hulgas Balmain, Chanel, Gucci, Fendi ja Dolce & Gabbana. Tema näolapp on ilutsenud ajakirjade Vogue, Allure, Elle ja Glamour kaanetel. Selezneva on löönud kaasa Emporio Armani ja Calvin Kleini reklaamkampaaniates. Hetkel plaanib ta minna tagasi kooli, et saada kraad psühholoogias.

Natasha Poly (14 mijonit)


33-aastane Natasha alustas modellitööga 2000ndate alguses. Natashat kutsuti Venemaa modellisaatesse, kus ta jäi teiseks. Ta tegi oma debüüdi moeikooni Emmanuel Ungano sõul ning lõpuks kõndis ta samal aastal kokku viiekümne neljal erineval moesündmusel. Ta on esindanud Guccit, Pradat, Versacet, Calvin Kleini, Givenchyt, Fendit, Louis Vuittoni ja Emoilio Puccit. Natasha on kahel korral olnud ka pesubrändi Victoria’s Secret pesuingliks. Ta on Venemaa üks mainekamaid supermodelle.

Tatiana Sorokko (15 miljonit)


46-aastane tuumafüüsikute tütar sündis ja kasvas üles Venemaal. Oma vanemate eeskujul õppis ta ülikoolis füüsikat ja seal jäi ta silma ühe modelliagentuuri omanikule. Ta ei püsinud kaua peidus ja kiirelt palgati ta Diori moeetendusele. Järgnesid koostööd Alexander McQueeni, Issey Miyake, Yohji Yamamoto, Giorgio Armani ja Dioriga. Tatiana kogub antiikseid ehteid.

Natalia Vodianova (16 miljonit)


Tema karjäär sai alguse 15-aastaselt, kuid hoo kogumine võttis kaks aastat aega ja lõpuks sõlmis ta lepingu Viva Modelsiga. Tema CV-st leiab üle 400 moesõu, enamik neist koostöös kõrge profiiliga disainerite ja moemajadega. Ta on kandnud Prada, Calvin Kleini, Louis Vuittoni ja Givenchy loomingut. Natalia on töötanud ka moetööstuse parimate fotograafidega. Lisaks on ta kaasa löönud filmis “Clash of The Titans”.

Anna Kurnikova (50 miljonit)

37-aastane iludus sattus rambivalgusesse professionaalse tennisistina. Ta hakkas treenima viieaastaselt ning 14. elueaks meelitas ta ligi värbajaid üle kogu maailma. Ta ei pälvinud üksikmängus küll ühtegi WTA turniirivõitu, kuid maailma edetabelis pälvis ta 2000. aastal 8. koha. Maria tennisekarjäär sai vigastuse tõttu 2003. aastal ootamatu lõpu, ent tema kauni välimuse tõttu soovisid mitmed spordibrändid temaga lepingut sõlmida. Aastal 2011 valiti ta ajakirja Men’s Health poolt 100 kõige kuumema naise sekka. Tänasel päeval lööb Anna kaasa heategevuslikel üritustel, kirjutab raamatuid ja organiseerib algajatele tennisistidele treeninguid.