Margit Härma lahutas oma teise abielu

Tervisetoitu pakkuvate kohvikute keti Mamo asutaja Margit Härma lahutas septembris oma teise abielu laevandusäris töötavast ettevõtjast Tanel Härmast. Paar oli koos kümme aastat ja abiellus kuue aasta eest suvel.
Loe edasi...

Kadri Tali läks abikaasast lahku

Koos oma dirigendist kaksikõe Anu Taliga Põhjamaade Sümfooniaorkestri ellu kutsunud ja edukalt Eesti muusikat maailma viinud Kadri Tali seisab eraelus uue raja alguses – hiljuti lahutasid Kadri ja Martin Lehtonen Soomes oma abielu.
Loe edasi...

Brigitte Susanne Hunt taas vaba ja vallaline

Power Hit Radio raadiohääl ja erinevates seriaalides ning filmides kaasa löönud näitleja Brigitte Susanne Hunt on taas vallaline.
Loe edasi...

Ken Saani armuõnnel kriips peal

Filmimees ja müstilise põnevussarja "Merivälja" produtsent Ken Saan andis sotsiaalmeedias teada, et lahutas abielu.
Loe edasi...

Marko Asmer lahutas abielu

Fotokollaaž

Hiljuti sõitis Marko Asmer oma Mercedes-Benziga Viimsi Delice toidupoe parklas seisnud Toyotale otsa. Politsei tuvastas 32-aastasel Asmeril joobe ja toimetas ta jaoskonda. Paar nädalat hiljem lahvatab järgmine pommuudis — endine vormeliäss ja tema abikaasa on lahutanud oma abielu ning väljaande Elu24 andmete kohaselt on Gerli Asmeri uueks kaaslaseks Riigikogu liige ja EKRE fraktsiooni kuuluv poliitik Jaak Madison.
Loe edasi...

Vivika Oolo lahutas dr Allan Oolost

Tunnustatud kiropraktik Allan Oolo ja tema abikaasa Vivika Oolo lahutasid oma seitse aastat kestnud abielu ja rääkisid sellest seltskonnaajakirja Kroonika veergudel.
Loe edasi...

Eesti esimene miss Heli Mets ja Gunnar Kraft lahutasid 25 aastat kestnud abielu

1988. aastal Eesti esimeseks (sõjajärgseks) Miss Estoniaks kroonitud Heli Metsa ning ärimees Gunnar Krafti veerandsada aastat kestnud abielu purunes.
Loe edasi...

Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla läksid lahku

Muusikud Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla andsid suvel teada, et nende pikaajaline suhe sai läbi.
Loe edasi...

Tanel Padarist sai poissmees

Septembris lahvatas pommuudis, et laulja Tanel Padari elukaaslasena tuntud Kristel Mardisoo on juba poolteist aastat olnud abielus ärimees Andreas Metsamaaga. Uudis tuli üllatusena peaaegu kogu eesti rahvale, sealhulgas ka Tanel Padarile, kes tänasel päeval on end sotsiaalmeedias vallaliseks märkinud.
Loe edasi...