Liis Lemsalu
ning Renee Puura
Novembrikuus näitas Kroonika kaanel olnud Liis Lemsalu lõpuks oma muusikust elukaaslast ja paljude menukate bändide klahvpillimängijat René Puurat ka senisest avalikumat. Tegelikult on kaunis heledapäine lauljatar juba lausa kolm aastat kodu, muresid ja rõõme temaga jaganud.

Triin Niitoja
ja Jaanus Saago
Mitte ainult ühine bänd, vaid ka ühine kodu. Eesti Laululgi duetiga esinevad Niitoja ja Saago on ka lavalt maha astudes koos. Noored tutvusid ja on paar juba ajast, mil Triin superstaarisaates osales.

Elina Born
ja Rauno Tali
Elina Born, keda viimasel ajal just Stig Rästaga koos figureerimas näeb seoses Eesti Lauluga, on tegelikkuses suhtes noormees Rauno Taliga. Nemad hoiavad aga töö ja eraelu lahus ning nii ei ole avalikel sündmustel Elina kõrval inseneriametit pidavat noormeest kunagi näha ega sellest ka kuulda.

Teele Viira
ja Andreas Aru
Tegus ja särtsakas Teele Viira ei tuhise tegutsedes armastusest mööda, vaid leidis enda kõrvale juba mõnda aega tagasi kaaslaseks Andres Aru, mehe, kes tema sõnul hindab samamoodi truudust, nagu temagi.

Piret Järvis
ja Egert Milder
Pärast seda kui Kallervo Karu ning Piret Järvis lahku läksid, on mõlemate eraelu meedias suurema huvita jäänud. Pole aga saladus, et "Pealtnägijas" toimetav Järvis on tegelikult koos Egert Milderiga, Slippery Slope'i lauljaga, kellega Liis Lemsalu Eesti Laulu selleaastast Eesti Laulu võistluslugu koos esitab. Kallervo Karu naudib muide aga  suhet Egle Loitiga.

Kui ükski neist paaridest sulle üllatusena ei tulnud, võid endale pika pai teha - oled väga eeskujulik meelelahutusuudiste tarbija!