Miley Cyrus

Hiti “Blurred Lines” autor on kuulsa Kanada näitleja Alan Thicke poeg ning Robini ema on muusik Gloria Loring, kes on ka näitlemisega tegelenud ning tuntust kogunud Ameerika seebikast “Days of Our Lives”. Vanemate samme järgides on R&B staar kasvatanud perekonna varandust mööda maailma tuuritades ja väga menukaid albumeid salvestades.

Actress Stewart poses before German designer Karl Lagerfeld Haute Couture Spring Summer 2015 fashion show for French fashion house Chanel in Paris

Stewart sai paljudele tuttavaks Bella rolliga saagas ”Twilight”, kuid tegelikult avastati naine talendiotsija poolt juba algkoolis ning ta sai oma esimese rolli Disney filmis. Pole imestada, et Kristen filmitööstusse astus, sest tema mõlemad vanemad on seotud just filmindusega. Tema ema on filmirežissöör ja isa töötab teleprodutsendina. Kristen kasvas üles muinasjutulises keskkonnas — nende pere maja oli kujundatud raamatu “Alice Imedemaal” ainete, mis hiljem pandi müüki hinnaga 1,75 miljonit dollarit.

Actress Jennifer Aniston waves to fans as she arrives at the 87th Academy Awards in Hollywood

Ka Jennifer Aniston on sündinud kuldlusikas suus, kuid üllataval kombel ei saanud temast ärahellitatud jõmpsikat. Kui sa arvad, et kahe eduka näitleja tütar puges filmitööstusesse läbi peresidemete, siis sa eksid — Aniston töötas endale karjääri rajades ettekandjana. Naine teenindas laudu ja punnitas näitlejaks saada ilma kellegi abita ning lõpuks sai ta enda läbimurderolli sarjas ”Sõbrad”.

LA: 2014 amfAR Inspiration Gala Honoring Tom Ford

Kui Miley aastal 1992 sündis, oli Billy Ray Cyruse kaasahaarav “Achy Breaky Heart” saanud üliedukaks hitiks. Lugu oli riiklikes Billboardi edetabelites number üks ja Billboard Hot 100 edetabelis jõudnud neljandaks. Pole suureks üllatuseks, et popstaari on selline edu saatnud, kui tema isa on silmapaistev kantrilaulja omakapitaliga 50 miljoni dollari väärtuses.

Singer Taylor Swift poses at the 2015 iHeartRadio Music Awards in Los Angeles

Swift kasvas üles majanduslikult stabiilses keskonnas — tema mõlemad vanemad on tegijad panganduse ja investeerimise maailmas. Pangapresidentide perest pärit, tema isa töötas rahanduskonsultandina ning tema ema on endine investeerimisfondide juht. Kui enamus teismelisi peavad läbi ajama oma vanemate vana autoga, siis Swift sõitis juba keskkoolis Lexuse kabrioletiga.