Rokilik pop-printsess üllatas äsja kõiki, teatades, et on Nickelbacki laulja Chad Kroegeriga kihlatud. Vähetähtis pole asja juures ka see, et mitte üks portaal polnud varem sellest sõnagi kirjutanud, et need kaks omavahel üldse tuttavad on. Paar on koos olnud 6 kuud pärast Avrili lahkuminekut näitleja Brody Jennerist. Tõeliselt üllatav ning väga ästi varjatud saladus!

Terve maailm hoiab hinge kinni, et Brad Pitti kuulsaim mahajäetu Jennifer Aniston lõpuks ometi blondi hurmuri needusest lõplikult vabaneks ning mõne peigmehekandidaadiga abieluranda purjetaks. Nüüd on see lõpuks juhtumas, sest Aniston on öelnud "jah"-sõna oma hetke kallimale Justin Theroux'le, kellega kuuldavasti ka pisiperet oodata on.

Hiljuti oma kaunid pruunid lokid hävitanud ning hoopis punglikuma välimuse omandanud endine pop-printsess kannab oma poiss-sõbra Liam Hemswothi kingitud 3,5 karaadise teemandiga sõrmust, kuid käitub endiselt nagu sarvi maha jooksev teismeline suudeldes rajudel pidudel tüdrukuid näitamata mingeid rahunemise märke. Pill tuleb pika ilu peale, seega ei tea, kaua see pidu kestab?

Kaunis Keira on võetud! Õnnelikuks kosilaseks on James Righton ning kõik ülejäänud kihlust puudutavad detailid hoiab paar enda teada. James ja Keira kohtusid eelmise aasta aprillis pärast seda kui näitlejatar oli kolm kuud tagasi lahku läinud oma eelmisest peigmehest Rupert Friendist.

Vot see on küll üks volüümikamaid pruute ning üks ekstravagantne detail on asja juures veel see, et õnnelikuks kosilaseks pole mitte peigmees vaid peignaine. Teada on, et Ditto plaanib abielluda oma tüdruksõbra Kristeniga järgmise aasta suvel Hawaiil.