Getter Jaani

Ott Leplandiga samast hooajast võrsunud kunagine lapstäht ning nüüdseks võluvaks nooreks naiseks sirgunud Getter Jaani võib Otiga pea samale pulgale asetada - mõlemal on kontserte ja esinemisi rohkem kui nädalas päevi ning ette on näidata singleid, plaate, Eesti Laulu võit ning Eurovisiooni-kogemus. Täpselt nagu Ott on säranud TV3 erinevates võistluses, näiteks "Laulupealinnas", mäletame Getterit Kanal2 tippšõust "Tantsud tähtedega", samuti saavad nad pidevalt üksteisele tere öelda erinevatel suurkontsertidel ja -festivalidel, sest produtsendid ja korraldajad haistavad Getteri puhul suurt piletitulu ja huvitatud rahvamasse.

Teele Viira

Otsekohene, sõbralik ja suure südamega saarepiiga Teele Viira on pärast "Eesti otsib superstaari" saadet paiskunud meelelahutusmaailmasse kui tuline sabatäht. Pole üritust või saadet, mida tema ei juhiks, võistlust, kus ta ei võistleks või katust, kust ta alla ei hüppaks. Edukas osalemine mitmetes muusikaprojektides on teinud temast ühe Eesti tuntuima ja sümpaatsema avaliku elu tegelase ning ei saa mainimata jätta, et Teele on oma siredate säärte, pika kasvu ja omapäraste näojoonte tõttu ka tunnustatud modell. Kuigi aeg-ajalt liigub uudiseid selle kohta, kes on kaunitari saatja või elukaaslane, on Teele suutnud imepärasel kombel oma eraelu ning pidutsemiskombed endale hoida.

Taavi Peterson

Kuna Taavi Peterson on üks varasematest staarisaates osalejatest, siis on temal olnud aega oma elu enne kuulsaks saamist nii rööbastelt maha kui tagasi rööbastele sättida. Alkoholi ning erinevate muude meelemürkidega kimpus olnud noormehest polnud vahetult pärast hooaja lõppu pikka aega midagi kuulda, kuid seda võimsamalt on ta Eesti muusikamaastikul figureerimas nüüd! Koos ansambliga Üdi sepistatakse üha uusi singleid ja plaate, elu on Taavile toonud ka armastatud naise ja isegi pisitütre, seega tasub noormehel silma peal hoida, seal peitub tõeline potentsiaal. Muide, Taavi on üks neist superstaaridest, kes pärast saadet korraks unustusse vajununa pole kuulsaks saanud mitte tänu TV3'le, vaid omal käel, seetõttu näeb teda pigem väiksematel underground kontsertidel kui massiüritustel, mis on igati kiiduväärt.

Taavi Immato 

Esimesest hooajast pärit Shanoni solist Taavi Immato on noori neide hullutav hõbehäälne laulja, kes oma pehmete popproki helidega sarnaned erinevate võrdluste põhjal väga Tanel Padariga - ehk on asjal isegi tõetera sees ja umbes 10 aasta pärast võib tõesti härrased ühele pulgale asetada, kes teab. Eraelus üsna tagasihoidlik Taavi on laval tõeline energiapomm ning ajades järjekindlalt ja stabiilselt oma asja, skoorib Shanon aina enam esinemisi, samuti tegutsetakse järjekordse uue albumi kallal. Kuigi Shanon ei ole niivõrd väärtustatud nende ringkondades, mis hindab näiteks Taavi Petersoni muusikat, on ta väga heaks meelelahutajaks kontsertidel, laatadel ja festivalidel, kuhu koguneb rahvas, kes soovib live'is kuulda rütmikamaid raadiohitte. Tuult tiibadesse, Taavi!

Luisa Värk 

Esimese hooaja superfinalist Luisa Värk on viimaste aastate jooksul hingerahu ja pereõnne leidnud. Koos poliitik Taavi Rõivasega tütart kasvatav Luisa on Eesti rahva südamesse läinud kui pereväärtusi hindav ning soe ja südamlik artist, keda näeb Vanemuise laval koeratüdruk Lotte rollis või siis koos lembelaulik Alen Veziko ga esinemas. Luisa ei ole iial pidanud lugu skandaalsest, glamuursest ja meelemürkidega vürtsitatud staarielust ning ilma suurema kärata välja antud plaat, muusikapalad ning antud kontserdid on väärtustatud pigem väikestes ringkondades kui suurtel festivalidel. Kokkuvõttes on Luisa hea näide sellest, kuidas ühest noorest neiust kasvab kaunis naine ning ema, kes leiab aega ka oma suurima hobi, laulmisega, tegeleda.

Veel on muusikataevasse keerlema jäänud karismaatiline Marten Kuningas, karmimat muusikat viljelev Jaanus Saago ja tema malbe pruut Triin Niitoja, väiksemaid jazzilikus võtmes kontserte andev Anna-Liisa Supp, näitlejakarjääri katsetav Rosanna Lints, tõmmu ja sarmikas Raimondo Laikre, Gunnar Grapsi jäljendav Artur Rassmann, seksikalt kärehäälne Birgit Varjun, elektropopi kuninganna Kene Vernik, mahehäälne klubimuusik Eva Vaino, erinevate indiebändidega majandav Anne Arrak, lembelaulik Artjom Savitski ning siiras ja rõõmsameelne härra August Hunt ehk Norman Salumäe.

Milline superstaarisaates osaleja Sulle veel meenub, kallis Publiku lugeja?