1. Beatrice
Esmapilgul ei oskaks arvata, et kaunis modellist ärinaine Beatrice on lausa kahekordne vanaema. Beatrice sai esimese lapselapse juba 38aastaselt, kuid enda sõnul naudib ta noore vanaema rolli absoluutselt.
2. Reet Linna
Armastatud telenägu Reet Linna on sõna otseses mõttes vanaema õunapuu otsas. Reedale meeldib vahest teha selliseid tempe, mis võib-olla ühele vanaemale ei sobi ning aastaid tagasi kutsus ta maal kokku enda ja sugulaste lapsed, et nendega õunapuu otsa ronida. 
3. Diana Klas
Diana puhul pole tegemist just kõige tüüpilisema vanaemaga - oma lapselapse sünni puhul lasi Diana Klas endale pojatütre nime vasakule käele tätoveerida. Lapselapse nime igaveseks jäädvustamine enda nahale juba midagi vapustavat!
5. Eve Kivi
Meie võrratu filmidiiva on kahtlemata üks elegantsemaid vanaemasid siin mail, kes ei paistagi vananevat. Eve sõnul on tema lapsed ja lapselapsed talle kõige tähtsamad.

5. Kihnu Virve
Eesti rahvalaulik on eriti äge vanaema, kes on koos lastelastega ekstreemsusi teinud. Aastal 2009 teostas Virve oma kauaaegse unistuse langevarjuhüppest ning võttis oma tütretütred Raina ja Reena kaasa.