Lahutus. 21.Tatjana Liksutova — vara väärtus: 85,7 miljonit. Valdkond: veondus ja laondus. Rahvusvahelise kontserni Transgroup Invest ühe omanikuna on ta edetabelis kolmandat aastat järjest, varem figureeris seal tema eksabikaasa Maksim Liksutov, kes tegi kiiret poliitikarjääri Moskvas. Kuna Liksutovi tegevust on saatnud kahtlustused korruptsioonis, peetakse nende kummutamist põhjuseks, miks Tatjanast sai Maksimile kuulunud vara omanik. Liksutova on kasvanud üles Jõhvis, õppis meditsiiniõeks, sattus EMA modelliagentuuri modelliks ja sealt edasi maailma moelavadele. Neli aastat pärast karjääri algust kolis ta Pariisist Moskvasse, et abielluda Maksimiga.

Abielu. 121. Mari Tool — vara väärtus: 21,4 miljonit. Valdkond: kinnisvara tootmine, finants. Toomas Tooli abikaasa. Kaks aastat tagasi sai Mari seni Toomasele kuulunud Baltplasti omanikuks, mistõttu kukkus Tool rikaste edetabelist välja. Baltplast on börsifirma Arco Vara suurim omanik, samuti osanik börsifirmas Silvano.

Lahutus. 284. Krista Ruus — vara väärtus: 9,3 miljonit. Valdkond: kaubandus, kinnisvara. Talle kuulus 20% autoärimees Viktor Siilatsi kontrolli all olevatest ettevõtetest, sel aastal on aga osalused liikunud laste Keith ja Kärt Siilatsi omandusse.

Lahutus 285. Jana Tool — vara väärtus: 9,2 miljonit. Valdkond: kinnisvara, sisekujundus, kaubandus. Toomas Tooli eksnaise ettevõttele kuulub hulgaliselt kinnisvara, mida ta nii ettevõtetele kui ka eraisikutele rendib. Suure osa oma ajast veedab sisekujundusega tegelev Jana kolmes linnas: Tallinnas, Londonis ja Miamis. Koos Kirke Makaroviga on ta Tallinna vanalinnas tegutseva Prantsusmaa kaubamärgi Jacadi lastekaupade poe omanik.

Abielu. 329. Merit Berzin — vara väärtus: 8 miljonit. Valdkond: metsandus, energeetika, kinnisvara, toitlustus. Osanik abikaasa Aivar Berzini ettevõttes Vestmann Energia.

Abielu. 331. Irene Izraeljan — vara väärtus: 8 miljonit. Valdkond: tootmine. Tal on väike osalus 29. kohal asuva Igor Izraeljani ettevõttes Technomar&Adrem.

Abielu. 388. Kaisa Orav — vara väärtus: 7 miljonit. Valdkond: ilu, nafta, kinnisvara. Kolm vägagi erinevat ettevõtlusvaldkonda, millesse Orav sattus pärast ilusalongiga ärimaailma sukeldumist ning abiellumist Mark Oravaga, tänu kellele läks Orava omandusse lisaks veel kinnisvaraettevõte Enera, kütusefirma Hulgi Oil, gaasiettevõte Airok ja Viljandi Naftabaas.