Gemma Collinsi ja James Argenti suhe on olnud heitlik. Paar, kes on korduvalt lahku läinud on end siis taas natuke aega hiljem leidnud, on nüüd küll vist jäädavalt lahku läinud. Eriti pärast sõnumeid, mida James naisele saatis ja mille Gemma avalikuks tegi, vahendas The Sun.

Tõsielutäht jagas õelat kirjavahetust Instagramis, mille ta hiljem sealt kustutas.

Gemma: "Mis mees maksab teise naise eest!!!!"

James: "Tundetu"

Gemma: Ja naine, kes su elu päästis, peab enda eest maksma."

James: "Sa peaksid minu eest hoolitsema, sa jõehobu".

Gemma: "Meiega on kõik"

Naine jagas nende omavahelisest suhtlusest veel ekraanitõmmiseid. James saatis naisele kõige pealt lennureisidetailid ja siis lennuki emoji.

Gemma vastas: "Ma võtan kaaslase, ma ei broneeri seda. Sa ütlesid, et sa oled härrasmees."

Jamesile see ei meeldinud ja ta vastas: "SA PAKS P****. MA KAOTASIN JÄRJEKORDSED 2000."

James saatis naisele ka paar sea emojit. Vaata kirjavahetuse ekraanitõmmiseid SIIT.

James ja Gemma

Paari vihased vestlused avaldati pärast seda, kui tuli avalikus, et Gemma ja James läksid lahku, kui mees soovis avatud suhet.

Allikate sõnul inspireeris 32-aastast Jamesi Will Smithi ja tema abikaasa Jada Pinketti suhe, milles naine olla abielu jooksul olnud teiste partneritega.

39-aastane Gemma aga jäi kaasa kõrvale ka ajal, mil mees võitles alkoholi ja narkootikumidega. James tegi kahel korral üledoosi, mis oleks talle peaaegu elu maksnud, kuni ta möödunud jõulude ajal viimaks abi otsis.

Aga vaatamata sellele, et Gemma aitas mehel kaineks saada, pakkus James pärast Hispaania reisilt naasmist, et tahab sinna püsivalt kolida ja avatud suhtet nagu Will ja Jada Pinkett Smithil.