"On juhtunud midagi šokeerivat ja me üritame nüüd panna paika täpselt, mis juhtus. Kõik on juhtunud väga ootamatult. Arstid kahtlustavad, et tal on kaasasündinud haigus," ütles Campaneli.

"Kõik juhtus nii kiiresti. Ta andis musi lava taga oma sõbrale, kes peale teda lavale läks, siis ta kõndis enesekindlalt, nagu alati, catwalkile, siis ta komistas, kaotas tasakaalu ja kukkus," kirjeldas ta eilseid sündmusi. Nimelt oli Soarese kingade külge kinnitatud rihmad, mille tõttu ta arvatavasti komistas.

Kuid Soarese õde Gabrielle Gomes ütles ajakirjanikele, et tema ei teadnud, et Talesel oleks terviseprobleeme olnud. Ka modelli esindav Base MGT agentuur ütles, et tegemist oli väga eeskujuliku mehega, kes ei tarvitanud narkootikume.

Soarese perekond on juhtunust väga šokeeritud. Toetavad vanemad jälgisid moešoud otse-eetri vahendusel kuni üks hetk Soares kukkus ning siis läks ka eeter mustaks. Murest murtud vanemad helistasid nende kohalviibinud tuttavatele, kes ütlesid algselt, et nende poeg on haiglasse viidud, kuid järgmises kõnes pidid nad teatama, et Tales on surnud.