Kuigi elavana oli Anne Neysmith tuntud vaid kui Londoni Chiswicki piirkonna kohalik legend, siis nüüd on naise eriskummaline ja traagiline elulugu hoobilt üleriigilise tuntusega.

Nimelt jäi viimased 26 aastat vanas Ford Consulis elanud ning sellest endale onni meisterdanud naine teisipäeval keset ööd veoki alla ning hukkus.

1937. aastal sündinud Anne Neysmith õppis Londoni kuninglikus muusikaakadeemias klaverit, esines väärikates kontserdisaalides ning teda peeti üheks oma põlvkonna andekamaks pianistiks. Aastal 1977 muutus aga kõik, kui keegi mees kuuldavasti 39-aastase naise südame murdis. Järgnes kiire allakäik, pianist laostus ning asus elama autos. Mõned aastad hiljem hävitasid kohalikud elanikud ta automaja ära, kuna see olevat silma riivanud. Järgnesid aastad trepikodades ööbimist ja ajutisi peavarjupaiku, kuniks naine end oma truusse Ford Consulisse majutas.

Kohalikud elanikud rääkisid naise kohta, et tegemist oli väärika ja ausa inimesega, kes oli lihtsalt otsustanud kodutuna elada. Linnavalitsus kinnitas, et naisele oli korduvalt pakutud nii elupaika kui ka tasuta transporti, kuid ta oli sellest kategooriliselt keeldunud, eelistades enda valitud eluviisi. Seda isegi pärast seda, kui tema metroorööbaste lähedale ehitatud hurtsik koos pisikese aialapiga seoses Londoni olümpiaga armutult maha kisti.

Kurb, kuigi omamoodi kaunis lugu, mis vääriks lausa filmi. 

Pilte legendaarsest naisest ning tema elupaigast saad näha The Daily Maili lehel.