34-aastane näitleja sõnas, et see kaotus viib arusaama murtud südamest uuele tasemele. Mõlemad abikaasad jagasid oma Instagramis mustvalget pilti, kus Brittany rasedakõhtu hellalt hoiab, juures südantlõhestav tekst.

Brittany pöördus oma sündimata lapse poole südantlõhestavate lausetega: "Kallis tütar, mulle oli suur au ja nauding olla su emaks need kuus kuud. Ma andsin endast parima ja oli väga rõõmustav näha su väikest näokest sel ekraanil kõigil neil kordadel ning tunda su põtkimisi. Ma ei tea, miks see juhtus nii, nagu juhtus, kuid osa minust leiab rahu, teades, et sa ei kogenud kunagi valu ja ei koge ka. Oled nüüd Jeesuse kätes ja ühel päeval kohtume sinuga päriselt. Kuni näen sind taevas... su emme armastab sind nii väga," kirjutas naine kaunid sõnad surnult sündinud tütrele.

Lisaks tõdeb ta, et pole valmis enamat veel nädal tagasi juhtunust rääkima ja palub privaatsust, kiites taevani oma perekonda ja abikaasat, kes on talle sel raskel ajal toeks.

Kellan Lutz ise lõpetab oma südantlõhestava postituse juhtunust ilusa mõttega: "Ei jõua ära oodata, et kohtume oma beebitüdrukuga taevas, kui Jumal kutsub meid koju."