Õnnetus juhtus täna hommikul kell 10.34 Tallinnas Veerenni raudteeülesõidul.

PPA esialgse info kohaselt ületas Aarma raudtee ülekäiku selleks ettenähtud kohas jalgratta seljas, kuid ei märganud rongi ja sõitis sellele ette.

Rongilt löögi saanud Aarma hukkus saadud vigastuste tagajärjel sündmuskohal.

PPA pressiesindaja kinnitusel ei kandnud Aarma kiivrit. Sündmuskohalt ei leitud kõrvaklappe.

Jüri Aarma sündis 30. mail 1951 Kirovi oblastis väljasaadetute peres. 1956. aastal saabus ta koos perega Eestisse, kooliajal elas ta Pärnus.

Aastatel 1970–1974 õppis ta lavakunstikateedris ja lõpetas selle VI lennu, mida juhendasid Grigori Kromanov ja Mikk Mikiver. Temaga koos õppisid näiteks Maria Klenskaja, Elle Kull, Rita Raave, Kaie Mihkelson ja Jaan Rõõmussaar.

Seejärel oli ta kuni 1995. aastani Noorsooteatri näitleja. Aastatel 1992–1996 oli ta Kuku raadio koosseisuline toimetaja, seejärel üks kaasautoreid. 1995–2002 oli ta ajakirja Teater. Muusika. Kino peatoimetaja. Ta on juhtinud koos Gerli Padariga saadet "Lauluga maale".

Aarma töötas alates 2005. aastast Maalehes ning täitis toimetuses mitmeid rolle: toimetas kultuuriuudiseid, kirjutas värvikaid intervjuusid, osales mitmetes telesaadetes, mille partner Maaleht oli. Lisaks osales ta Vikerraadio saates "Mnemoturniir" ning juhtis Tallinna TVs kultuurisaadet "Praegu ja siin". Samuti tegutses Aarma vabakutselise näitleja, laulja ja pillimehena.

Aarma pälvis 2014. aastal Valgetähe V klassi teenetemärgi.

Tema isa oli Gunnar Aarma. Tema õde oli Maria Tilk. Temast jäid maha koorijuhist ja muusikapedagoogist abikaasa Merike Aarma, poeg Kiur Aarma, tütar Roosi-Mae Aarma ning vend August Aarma.

Jaga
Kommentaarid