Juba meheks muutumist alustanud Simpson sai teda, et ootab oma kihlatu Stephan Gaethega last, vahendab People.

Simpson tunnistab, et olid kihlatuga ärevil ja hirmunud, sest tundsid, et ei ole vanemaks saamiseks valmis. Algselt plaanis paar lapse küll ära anda, kuid lõpuks otsustasid siiski oma pere kasvatada.

Simpson otsustas, et talub ära igasuguse avaliku naeruvääristamise raseduse jooksul, sest lõpuks on see kõik vaeva väärt.

"Mitte iga päev ei näe keegi rasedat meest tänaval kõndimas, nii et me saime korraliku koguse kiusu. Mulle öeldi, et ma ei saa kunagi meheks "mehed ei kanna lapsi". Ja mind kutsuti "selleks". "

Simpson tõdeb, et kius ei olnud raseduse kõige raskem osa. Ta kannatas ka sisemiselt, sest lapse kandmiseks oli ta oma muutumise pausile pannud.

"Kuna see oli mu esimene rasedus, olin ma juba niigi mures, aga ma olin ka närvis, sest pidin tegelema hulga häbistamisega, olles rase mees. Võõrastelt ebaviisakate kommentaaride saamise kõrvalt võttis rasedus minult emotsionaalselt palju."

Vaatamata kõigele koledale, avaldab Simpson, et isaks saamise nimel oli see kõik seda väärt.

"Alates 21aastasest enda muutmine ja reaalne beebikõht, mis oli nii naiselik, ajasid mu pea sassi. Aga kõik oli seda väärt, et saada Rowan ja olla isa. "

Rowan sündis keisrilõikega 5. septembril 2018 ja nüüd naudivad Simpson ja Gaeth isadust.

"Rowan on imeline, ta on kogu seda vaimselt ja füüsilist valu väärt. Kui mu kõht kadus, sain ma oma hormoone jälle võtta, ma tundsin ennast kõige suhtes hästi. Minust ja Stephanist sai järsku homoseksuaalne paar lapsega, mitte minust rase mees. Nüüd me lihtsalt naudime isadust ja ei suuda tulevikku ära oodata."

Paar ei plaani tulevikus enam rohkem lapsi saada ja Simpson loodab oma muutumise täielikult lõpule viia. "Hea oli tunda Rowani mu sees toksimas ja teda arsti juures vaadata, aga minule inimesena ei ole see miski, mida edaspidi teha saan. Ma ei tunne ennast juhtunu pärast vähem mehena, aga ma ei tunne ennast lihtsalt nii naisena, et rasestuda - seega seda enam ei juhtu."