Shane Hardy väidab, et tal tekkis räppar Tekashi 6ix9ine'iga 2018. aasta jaanuaris tüli mehe seose tõttu Nine Trey Bloods jõuguga. Hardy sõnab, et Tekashi väitis oma väljapressimise kohtuprotsessi ajal vande all olles, et palkas Aaron Youngi ja Jamel Jonesi teda maha laskma, kirjutab TMZ.

Hardy sõnul toimus rünnak 19. jaanuaril 2018. aastal umbes kell kolmveerand kaksteist õhtul Brooklynis. Young ja Jones tulistasid mitmel korral Hardy suunal, tabades teda kuklasse ka kaela, kuid mees jäi imekombel ellu.

Ohver väidab, et kannatas tõsiseid füüsilisi vigastusi ja häbi. Nüüd ta kaebab nii Tekashi, Youngi ja Jonesi kohtusse, nõudes neilt valuraha. Räppari jaoks on juba tegu teise kohtuasjaga sel kuul. Fashion Nova kaebas Tekashi kohtusse, kuna ei täitnud lepingus olnud nõuet neid promoda, kuna ta pandi vangi.

Ka Young ja Jones istuvad trellide taga, kuna on seotud Tekashi katusepakkumise juhtumiga. Youngile määrati 20 aasta pikkune vanglakaristus, kuna tunnistas end süüdi katusepakkumise vandenõus.

Jonesile määrati 11 aasta pikkune vangistus, kuna tunnistas end süüdi katusepakkumises ja narkokuritegudes.

Tekashi 6ix9ine, kelle pärisnimi on Daniel Hernandez, mõisteti eelmise aasta detsembris süüdi mõrva planeerimises ja relvastatud röövis. Prokuröriga tehtud kokkuleppe tulemusena, kus ta pidi tunnistama teiste Nine Trey Bloods liikmete vastu, määrati talle kaheaastane vanglakaristus.