"Meil on villand sellest, et peame igal punasel vaibal hambaid välgutama ja kogu aeg hoolitsema selle eest, et salat hamba vahel ei rohetaks või kohviplekki poleks tekkinud. Aitab! Tühjus on uus trend!" kutsuvad kuulsused kampaania suletud Facebooki grupis, kuhu lubatakse liituma vaid valitud isikuid, oma saatusekaaslasi üles hambaid hülgama ja naturaalsele igeme-look'ile üle minema.

Staarid kutsuvad üles pöörama ka suuremat tähelepanu igemete tervisele. "Valged hambad saab endale igaüks ka salongist osta. Tõeline ilu peitub aga tervetes igemetes, mille aluseks on tervislik toitumine," usuvad nad. Eriliselt ihaldusväärseks peetakse staaride seas heleroosasid igemeid. Kampaaniaga on liitunud terve hulk avaliku elu tegelasi alates bravuuritaridest kuni olümpiasangariteni välja.

Teiste seas ilmus kohale ka peaminister Taavi Rõivas, kes lisaks hammastele otsustas ka kulmudest loobuda. "Maailma moelavadel on see juba ammune trend. Ei ole midagi imelikku selles, kui üks kindlalt tulevikku sammuv Eesti mees lubab endale vahetevahel veidi voolujoonelisust. Erki Nool ütles, et aerodünaamika mõttes oleks kiirema edasiliikumise nimel mõistlik seda teha lausa regulaarselt, et saavutada stabiilne minek," kommenteeris Rõivas.

Vaata pilte: