Ta meenutab Stellariumile, et suurim juuksefopaa juhtus aastaid tagasi välismaal elades-töötades. „Otsustasin oma blondi peakese ise koduste vahendite (loe: poevärvidega) hispaanlannalikult mustaks värvida. Tulemus - ebamääraselt laiguline. Ja mitte ainult juuksed! Suurim juuksepatt ongi aga vast minu laiskus - kui see eriti suureks muutub, siis lõikan juuksed jälle ülilühikeseks. Pikemate juuste puhul on muidugi lihtne need lihtsalt kuklale hobusesabasse vedada. "

Triin ütleb, et tegelikult on tal tume-tume pruunid juuksed, kuid kõik muutus 90ndate alguses, kui ta värvis end blondiks. "Sealt edasi on mul olnud vahelduva eduga nii 4-5 blondi perioodi. Mul on ko-hu-ta-valt palju juukseid, mis on korralikult krussis ja mis kasvavad kiirelt. Seega olen oma juuste peal eri värvide ja soengute katsetamisega olnud üpris vabameelne ja kahetsuseta ära proovinud kõik pikkused ja looduse poolt inimjuustele antud värvigamma."

Nii on Triin olnud vahelduva eduga nii plaatinablond, meeblond, maasikablond, pähkelpruun, šokolaadipruun, porgandpunane, ploomililla kui must. Samamoodi on mu peas vaheldunud ka juukselõikus... Pikajuukseline, poolpikk, lühike, millimeetrine siilikas, külgetelt kiilas... You name it," naerab Triin, kes on aastaid olnud Eesti moefirma Tallinn Dolls üks muusadest ja modellidest.