Triin oma kaaslast tutvustama ei kippunud, vaid mainis “ta pole ju Bruce Willis, et temast pikemalt rääkida,” kirjutab ajakiri Naised.

Võrdlus filmistaariga polnud ilmselt lambist võetud, sest märulikangelase mõõdu andis kipsis käega karvane mees välja küll.

Peole oli saabunud ka Triinu endine elukaaslane Andrus, kellega kesköö saabudes ei tahtnud aga kipsis käega Tulevi tulevane abikaasa (Andruse teada pidavat Triin oma uue kallimaga kuu aja pärast abielluma) ühte majja ära mahtuda, kirjutab Naisteleht.

Nii tekkiski olukord, kus kauni blondiini tulevane ajas eksi mööda treppe taga ja ähvardas Andrusele tappa anda. “Kas sa tahad teist kätt ka kipsi saada?” lõõpis Triinu endine armastatu vastu.

Millest tüli alguse sai, jäi Andrusele arusaamatuks. Noormeeste uute kakluste vältimiseks otustas turvameeskond mõlemad peolt välja visata. Et Triin, kes ise Playboy toimetuses assistendiks on, palus ta, et tema peigmees võiks ajakirja avapeole siiski edasi jääda. Eksmees pidi glamuurselt peolt siiski lahkuma.

Triin kommenteeris intsidenti järgmiste sõnadega: “Mina seda kaklust ei näinud! Ma ei tea, mis juhtus! Ma peaaegu ei tunnegi seda Andrust!”