31-aastane näitlejanna, kes mängis tuntud telesarjas prostituut Marei'd postitas Twitterisse video, kus ta väidab, et Iisraeli võimud on tema lapse röövinud.

"See häiriv hetk, mil Iisraeli lastekaitse röövis mu lapse! Kell 00:30 pühapäeva öösel! Mu sõber anus neid, kuid teda ähvardati vanglakaristusega, kuid ta ei tahtnud last neile üle anda! Mina, mu armastav sõber ja tema perekond, meie kõigi südamed on murtud!" Kirjutas Josephine.

Jospehine rääkis, et tema sõber hoolitses lapse eest, sest naine ise otsis parasjagu oma sünnitusjärgsele depressioonile ravi. Näitlejanna süüdistab ka Iisraeli sotsiaalteenuseid ja lastekaitset lastega inimkaubitsemises.

Naine asutas ka rahakogumisfondi lehel GoFundMe, paludes oma fännidel aidata kohtukuludega, mis kaasnevad püüetele oma laps tagasi saada. "Head advokaadid on kallid, kuid see kõik on minu lapse õnne nimel seda väärt!" Kirjutab ta abipalves. "Ma pöördun annetajate poole kogumaks piisavalt raha, et tuua mu laps tagasi koju, kus ta on hoitud ja armastatud! Ükski laps ei peaks olema ilma oma vanemata, eriti kui vanemad on head ja hoolitsevad oma lapse eest pühendunult!"

"Troonide mängu" võtted lõppesid maikuus ja näitlejanna on sellest ajast saati töötu olnud. Ta on eelnevalt ka Daily Mailile rääkinud, et telesari päästis ta tema vanast elust, mis oli täidetud seksuaalse väärkohtlemise, narkootikumide kuritarvitamise ja koduvägivallaga. Josephine tunnistas, et oli enne telesarjas prostituudi mängimist ka päriselus prostituut.