Mõned hooajad tagasi otsustas Coster Waldau, et teeb oma ülemustele väikse nalja ja muudab oma soengut, vahendab Fox News. Nimelt oli mehe tegelane väga populaarne oma kuldsete kiharate poolest, kuid mis juhtuks kui neid enam ei ole?

"Varasemates hooaegades oli palju juttu olnud Jamie juustest - ta pikkadest kuldsetest lokkidest. Kui ta oma käe kaotas, arvasin, et võib-olla peaks ta ka juuksuris käima. Ja siis ma mõtlesin, et miks mitte teeselda," meenutab näitleja.

"Ma saatsin neile vana pildi, millel mul oli siilipea," itsitab näitleja ja lisab, et pildiga kaasas oli pikk kiri, milles rääkis, et tahab oma tegelast ise kontrollida ja soovib, et tema loomingut austusega vaadataks.

Esialgu ei vastanud keegi, kuid kui ta filmima saabus, helistas talle režissööri hirmunud assistent, kes ütles, et talle on hakatud parukat valmistama.

"Ma ütlesin, et see oli lihtsalt nali ja kas ta tõesti uskus seda, elgus, et nad kõik uskusid. Nad olid ka mu mänedžerile helistanud ja rääkinud sellest, et HBO plaanib mu kohtusse kaevata. See läks kõik kontrolli alt välja. "