Raamatus "Siege: Trump Under Fire" selgub, et Donald ja Melania Trumpi kooselu on ilmselt juba mõnda aega läbi, kuid teatud "kokkulepete" tõttu on paar avalikkuse ees teise mulje säilitanud, vahendab News.com.

USA presidendi ja esileedi suhet iseloomustas kirjanik kui " Katie Holmes-Tom Cruise'i kokkulepe". Väidetavalt oli näitlejal kaasaga vaid kokkuleppeline suhe.

Kõige otsekohesem vihje paari suhtele tuli Steve Bannonilt, kes juhtis Trumpi kampaaniat ning kuni 2017. aastani oli tema lähedane nõunik. "Ma ei näinud kunagi ühtegi märki abielust," tõdes mees ning selgitas, et enamus küsimused, mis presidendile seoses kaasaga esitati, tekitas Trumpile segaduses ilme. Justkui ei mõistaks mees, kuidas Melania kõigega üldse seotud on.

Selgub, et Melania ei ela ka Washingtonis ning on pojaga enamuse ajast hoopis Marylandis, oma vanematega. Kui naine ka presidendiga Washingtonis ööbib, on neil eraldi magamistoad.

Raamatust selgub veel, et Presidendi tütar Ivanka Trump ei ole kasuema eriline fänn ning kritiseerib tihti tema omadusi, mis avalikes suhetes kahju võivad tuua.