KYLIE MINOGUE (38) ja OLIVIER MARTINEZi (41) ühine tee on otsa saanud. Kuid asi pole Olivier’ truudusetuses. Need on puha «valesüüdistused», mis «kurvastavad mõlemat väga».

«Olivier ja Kylie kinnitavad, et nad pole enam paar,» teavitab Kylie esindaja. «Nad tahavad, et oleks selge — nende lahkuminekuotsus on ühine ja üksmeelne. Meedias levivad valesüüdistused truudusetusest kurvastavad neid väga. Nad jäävad headeks sõpradeks.»
 
Kahe naise vahel
 
Paraku tundub, et just truudusetus hävitas Kylie ja Olivier’ suhte. Filmi «Truudusetu» staari nähti vahetult enne lahkuminekut Kylie’st nautimas sarja «Teadmata kadunud» näitlejatari Michelle Rodriguezi seltskonda. Paar läks üheskoos Olivier’ Hollywoodi hotellituppa. Veidi hiljem liitus nendega iisraellannast modell Sarai Givati. 24aastast Saraid nähti viimati Olivier’ kõrval detsembris Pariisis — see asjaolu sundis Kylie’t, kes pidi jõulud veetma kodumaal Austraalias, kiiresti Euroopasse sõitma, et mehel silma peal hoida. Kylie ja Olivier’ suhe jäi ellu, mis sest, et Sarai rääkis kõmulehtedele mehega veedetud «kolmest fantastilisest ööst».
Ühe Olivier’ lähikondlase sõnul on mees nüüd mõnda aega kaht rauda — Kylie’t ja Saraid — tules hoidnud. «Olivier murdis piike mõlema naisega,» räägib asjassepühendatu. «Kylie’l oli kõrini Olivier suhtest Saraiga. Ta leidis, et see heidab talle halba valgust. Sarai omakorda teadis, et Olivier’ suhe Kyliega pole kaugeltki lõppenud. Mõlemad panid mehe valiku ette: kas tema või mina?»
 
Erimeelsused
 
Kylie ja Olivier tutvusid 2003. aastal. Kylie uskus, et on leidnud tõelise armastuse. Üheskoos elasid nad üle Kylie haigestumise rinnavähki ja järgnenud kurnava raviperioodi. Viimase kuue kuu jooksul, kui Kylie pühendus haigestumise tõttu pooleli jäänud turnee jätkamisele, tekkisid suhtesse üha suuremad mõrad. Viimati pildistati neid koos detsembris Londonis, vahetult pärast seda, kui kõmulehed paljastasid Olivier’ kõrvalehüppe Saraiga.
«See on vaid õel kuulujutt,» kommenteeris Kylie esindaja. Kylie tõestas oma armastust, kandes ühel oma kontsertidest Olivier’ pildiga nahktagi.
«Ollie pole kuulsuse selle küljega harjunud,» ütleb üks mehe lapsepõlvesõber. «Tal pole selle vastu midagi, kui ta tänaval ära tuntakse, aga ta ei taha oma suhetest avalikult rääkida. Ta on artist — seiklushimuline ja omapärane.»
Üksmeelt pole nad leidnud ka lastesaamise küsimuses. Vähist taastuv Kylie tahab adopteerida, ent Olivier unistab lihastest lastest. «Kylie ei suutnud leppida sellega, et mees pole temaga samal lainel,» räägib üks lauljatari lähikondlane.
Paljud Kylie lähikondlased leiavad, et nad pole kunagi eriti hästi sobinud. Olivier pärineb Pariisi töölisklassist, tema isa oli poksitšempion. Kuulsus pole Olivier’le kunagi pinget pakkunud. Kylie esindab globaalset glamuuri, tema nimi on ta kaubamärk ning tema töö ja identiteet on lahutamatult seotud.
 
Peretüli
 
Kylie on Olivier’d nimetanud «kõige auväärsemaks meheks», keda ta tunneb. Tema vanemad Ron ja Carol vaevalt nõustuvad. Kui Kylie’l vähk diagnoositi, soovis ta isa, kes samuti vähi läbi põdenud, et tütart ravitaks kodumaal Austraalias, kus ta arste teab ja tunneb. Kylie’t opereeriti Austraalias ning ta sai seal kiiritusravi, kuid siis nõudis Olivier, et ravi jätkuks tema kodulinnas Pariisis. Kylie kuulas Olivier’d rohkem kui oma isa. «See põhjustas suure peretüli,» räägib perekonnatuttav. «Kylie vanemad on Olivier’sse kogu aeg ettevaatusega suhtunud. Kui Olivier nende juures peatus, keerles kogu elu ümber tema. Kylie muudkui muretses, kas tal on ikka hea.»
Kylie läks Pariisi ja seadis end keemiaravi ajaks sisse Olivier’ vanemate juurde. Kuid isegi siis ei nähtud Olivier’d kuigi tihti tema kõrval. Tundus, et Kylie kohtub sagedamini Olivier koera kui mehe endaga.
«Olivier otsustas Kylie’t tema paranemise teel härrasmehelikult toetada,» räägib üks mehe sõber. «Aga nad ei olnud kunagi koos. Jäi mulje, et Kylie istub üksi kodus ja vaatab televiisorit.»
 
Uus suhe
 
Saraiga tutvus Olivier juba oktoobris Hollywoodis viibides. Nad said kiiresti lähedaseks. Kui Sarai novembris Marokos filmivõtetel oli, suheldi telefonitsi. Kohe töö lõppedes lendas Sarai Olivier’ juurde Pariisi. «See pole kõrvalehüpe,» ütleb üks asjassepühendatu. «Sarai võib olla noor, kuid ta on väga arukas. Ta ei tea, mis suunas nende suhe areneb, aga ta tahaks vähemalt võimalust seda teada saada.»
Kylie on parasjagu Mehhikos väljateenitud puhkusel. Olivier on Hollywoodis valmistumas oma uue filmi Blood and Chocolate promoturneeks. Keegi ei tea, kas nad leppisid lahkuminekus kokku neljasilmavestluses või ajasid asjad joonde telefoni teel. Kylie vanemad on ühe perekonnatuttava sõnul õnnelikud, et see «võimukas seelikukütt» on nende tütre elust lahkunud. Nende ainus soov on, et paljukannatanud tütar leiaks õnne ja rahulolu. Nad ei ole ainsad.