Naiste Motoklubi Dark Diamonds MC andis hiljuti välja kalendri, mille tulult lubab toetada Eesti noori mototalente. Müügi edendamiseks pandi piltidest üles näitus ka Telliskivi loomelinnakusse, kus külastajad piltide peale siiski nina kirtsutasid ja keskuse juhtkonnale kaebasid, kuni pildid maha võeti. Põhjenduseks toodi asjaolu, et naisi kujutatakse mootorratastel objektistaval viisil, pealegi pole sisepõlemismootor kui säärane kooskõlas Telliskivi linnaku vaimsusega.

Telliskivi loomelinnaku juht Jaanus Juss seletas hiljem, et tekkinud on arusaamatus, mis alguse sellest, et ta palus oma tiimil näituse korraldajatega arutada näituse aja lühendamist. "Põhjuseks näituse tehnilise teostuse puudujäägid: loomelinnaku väligalerii sai loodud alles tänavu suvel ning kogemust seda karmimates ilmaoludes hallata meil polnud ja novembrikuu ilm tegi piltidega oma töö, kuna materjal, millele pildid olid trükitud, polnud piisavalt kvaliteetne," kirjutas Juss ERR-i uudisteportaalis.

Loomelinnaku eestvedajad kohtusid eile näituse korraldajatega ning lõpuks jõuti kokkuleppele, kuidas olukord lahendada: "Korraldajate soovil kolib näitus mujale ning Telliskivi kannab uue trükiga seotud kulud. On selge, et klubi liikmed, piltide autorid ja piltidel olnud naised on haiget saanud ning meil on kahju, et Loomelinnaku ebapädev kommunikatsioon seda neile tekitas. Me vabandame. Oleme ühe valusa õppetunni võrra targemad," seistab sotsiaalmeediasse läkitatud teadaandes.