Arabella tänas Kroonikat õnnesoovide eest ning nentis, et võistlus olevat olnud vägagi pingeline ning 14-tunniste proovide ning 35-kraadise kuumuse, lauspäikese ning sadade tuhandete silmapaaride jälgimise all oli kohati keeruline vastu pidada. “Tulemused olid super üllatavad,” tunnistas Arabella ning teatas rõõmsalt, et Eesti pälvis lisaks veel ka Miss Sunshine (Miss Päikesepaiste toim.) esimese printsessi tiitli.

“Võistlejaid on ligi 80st riigist, erinevatelt kontinentidelt kuni väiksemate Okeaania saarteni välja. See, et suhteliselt tundmatu Eesti nii kõrge koha sai, on ikka väga suur asi. TOP 10sse jõudmine pani meid kindlasti maailma mõistes kaardile ning äratas huvi paljudes välismaalastes uurida rohkem meie armsa riigi kohta. Minule isiklikult tähendab see aga seda, et kuni järgmise võistluseni võib Miss Tourism World kutsuda mind tagasi Hiina, kuna oleme justkui selle brändi saadikud, et teha koostööd võistluse sponsoritega ja sellega seotud inimestega,” selgitas Arabella.

“Olen saanud siit võistluselt väga palju kontakte ning pakkumisi teha koostööd lisaks brändi esindajale ka individuaalselt. Kuna võistlus kestis kokku 3 nädalat ning sisaldas väga intensiivset turismi Qingdaos, siis võtan tükikese seda kultuuri endaga kaasa ja tutvustan seda kindlasti ka Eestis — näiteks üheks mu suureks lemmikuks sai nende traditsioonidest teetseremoonia,” selgitas ta ning lippas seejärel võistluskaaslastega pidulikule õhtusöögile suurepärast tulemust tähistama.

Uudise üle rõõmustas ka missi-emme Tiina Jantson, kelle sõnul on nii kõrge tulemus tõeliselt vinge saavutus.