“Kuna finishipildistamiseks enam väga võhma ei jagunud, siis teema lõpetuseks kriban siiasamasse mõned täiendused. Esiteks on kõik need kolm meest edukalt finisheerunud. Tanel ei hakanud pikalt venitama, lõpetas ikka spordimeeste seas, meie Kaleviga olime küll väsinuna, kuid kindlalt viimaste meestena finišis. Minu lugupidamine nende kahe mehe suhtes, kes sisuliselt poole aastaga ennast triatlonivormi ajasid. Tanel ja Kalev, te olete tegijad,” võtab Rimm sotsiaalmeedia vahendusel võistluse kokku.

Sporditriost kõige parema tulemuse tegi Tanel Padar, kes viis koju 118. koha, Rimmi leiab edetabelist 130. kohalt ning Kruus pidi seekord leppima viimase kohaga.

Esimene, eelviimane või viimane — polegi oluline, sest mehed on kahtlemata ära teeninud suured kiidusõnad, et sellise katsumuse üldse ette võtsid! Tubli töö!

Tanel Padar ja Kalev Kruus ning loodetavasti ka Raivo Rimm, teevad järgmise stardi 9. — 10. juulil toimuval Tartu Mill triatlonil. Nii Valga kui ka Tartu triatlon on osa meeste pikemast eesmärgist — 6. augustil toimub Otepääl, Pühajärve ääres SiS IRONMAN 70.3 Otepää presented by Ferroline Group triatlonil, kus osalistel tuleb läbida 1,9 km ujumist, 90 km rattaga ja 21,1 km joostes. Pärast võistlust annab Padar rahvale ka tasuta kontserdi.