Urve (38) mõtles pikalt saatetiimi poolt juunis suure saladuskatte all tehtud osalemispakkumise üle, kirjutab Kroonika. Kogu tants, mis tähendab treeninguid õpetaja Aleksander Makaroviga, esinemisi ja lakkamatut avalikkuse tähelepanu, peab ju kuhugi vahele ära mahtuma!

"Ega siis töö- ja pereelu saa elamata jätta," sõnab Urve.

Kuigi Palot on erinevatesse saadetess kutsutud varemgi, sai "Tantsud tähtedega" puhul otsustavaks see, et tegemist on heategevusliku saatega. "Mõtlesin, et kui kõik ütlevad ei, siis sellist saadet ei saakski ju teha - peavad olema need, kes vastutuse ja julguse kokku võtavad ja selle ära teevad."

Urve Palo on oma abikaasa Janek Paloga olnud abielus 14 aastat, millele eelnes kaks aastat tutvust. "Ma arvan, et see on armastus. Ausalt. Selle aja peale sa ei ürita enam teist muuta, vaid oled aru saanud, et järelikult armusin täpselt sellesse inimesesse koos tema heade ja vigadega."

Peamised erimeelsused tekivad Palode peres liigsest töötamisest. Nii Urvel kui Janekil on oma abikaasale sama etteheide - liiga palju töötamist.

Abieluprobleemidest on paar üle saanud aga armatusega ning Urve usub, et armastaval paaril ei saa tõsist suhet kellegi teisega tekkida. "Kui on armastus, kui armastad teist inimest, siis ikkagi tegelikult sellist... mina ei tea muidugi, aga arvan, et tõsist suhet ei saa tekkida kellegagi. Kui armastust ei ole, on teine lugu."