Hiljuti lubasime pisut valgustada, kuidas on võimalik toredatel Eesti inimestel klaase kokku lüüa ja sundimatus melus mõtteid vahetada, aga miks mitte ka lihtsalt pummeldada selliste tähtedega nagu tippmodell Heidi Klum, U2 laulja Bono, rokkar Steven Tyler, Chris Brown jne. Meie seltsielus hästi tuntud Heti TulveLE (31) ja tema ärimehest kallimale Indrek RahumaaLE (42)  just selline võimalus avanes!  «Nii uhkel üritusel pole ma päris kindlasti kunagi varem käinud,» on Heti isegi nõus. Et Indrekul oli just samal ajal Ameerikas äriasju ajada, leidsidki nad ka võimaluse Elton Johni AIDSi Fondi Oscarite vaatamise pidu väisata. Mõistagi tuli lunastada pääse.

Kui palju nad sissepääsuks rahakotti kergendama pidid, Heti ütlema ei soostu. «Laud koos õhtusöögiga võib seal maksta kuni 100 000 dollarit. Täpsem hind oleneb sellest, kui palju keegi heategevust teha soovib. Mina rahast ei räägi. Ja kust sa tead, võib-olla saime piletid hoopiski kingituseks?»
Pärast õhtusööki ja Oscarite gala jälgimist korraldas Elton heategevusoksjoni. «Pakkumisele läks viis eksklusiivset Elton Johni kontserti, viis ööpäeva Aerosmithi laulja Steven Tyleri isiklikus luksusvillas Mauil, hulk Chopardi ehteid ja muud põnevat. Kõva rebimine käis! Puhkuse Tyleri majas ostis üks tundmatu naisterahvas
200 000 dollari eest,» pajatab Heti.
Ah jaa, ja luksuslik õhtu tõi Elton Johni AIDSi Fondile sisse 6 miljonit dollarit!