Sarja lõpupoole sai Matthew Perry´st, kes mängis Chandlerit ja Courtney Cox´ist, kes mängis Monicat paar. Nad said surrogaatema abil kaksikute vanemateks ja nii see sari lõppeski, kirjutab Mirror.

Tuleb välja, et Matthew jaoks polnud siiski kõik läbi. Tal olid vahepeal tekkinud suured tunded Courtney vastu. Courteney oli aga sarja lõpupoole abielus näitleja David Arquette'iga, kuid nende abielu ei jäänud kestma ja nad lahutasid 2010. aasta oktoobris. Kolm aastat hiljem hakkas ta kohtamas käima oma praeguse partneri, kitarristi, Johnny McDaidiga.

2015. aastal tekkis ka nende koosellu väike kriis ja sellega seoses käisid kuulujutud, et Courtney on abi saamiseks pöördunud Matthew poole, ning seepärast arvatigi, et nende sõprusest on välja kasvanud midagi enamat.

"Pole üllatav, et Matthew oli üks esimesi inimesi, kellele Courtney helistas pärast seda, kui Johnny tema juurest lahkus," rääkis üks allikas toona. Siiski leppisid Courtney ja Johnny taas ära.

Matthew tunded ei kustunud. "Matthew on alati temasse armunud olnud," rääkis tundmatu allikas eelmisel aastal ühele USA väljaandele. "Matthew pole täielikult suutnud temast üle saada," rääkis ta.

Selgub, et Matthew pole olnud ainus "Sõprade" staar, kes Courteney´ga lähedasemalt seotud on olnud.

2016. aastal läksid taas laiali kuulujutud, kuid Courtney´d nähti suudlemas Matt LeBlanciga, kes mängis Joeyt. Mõlemad olid toona vallalised ja näisid olevat lähedased. Hiljem väitsid mõlemad, et neil pole mitte mingisugust suhet.

Lisaks räägitakse, et sarjas Rossi mänginud David Schwimmer on lähedalt suhelnud ka Jennifer Anistoniga. Just pärast seda, kui Aniston oli lahutanud oma abikaasast Brad Pittist.

David abiellus hoopis 2010. aastal Briti kunstniku Zoe Buckmaniga, Jennifer aga abiellus näitleja Justin Theroux'iga 2015. aastal, kuid hiljutiste teadete kohaselt on Davidi seitsmeaastane abielu Zoe'ga läbi.