Peale nelja aastat ja tunde kestnud teraapiat on Brad Pitt ja Angelina Jolie taas väidetavalt leidnud viis, kuidas teineteisega sõbralikult suhelda, vahendab Mirror.

"Neil oli kindlasti abi vaja, et laste hooldusõigus korralikult paika panna. Angelina pidi veenduma, kuidas ja milline isa Bradist saab. See kõik võttis palju aega ja kõvasti teraapiat, et siia jõuda," tunnistas sugulane.

Allika sõnul on teraapia aidanud palju ka just Bradi ennast, kes nüüd oma pahedest on suutnud hoiduda ja tunneb ennast kordades rõõmsamana. "Ka lapsed naudivad rohkem temaga koos olemist."

Hiljuti avalikustatud artiklis tunnistas Jolie, et lahutas Pittist, sest näitleja ei suutnud lastele enam hea isa olla. "See oli õige otsus. Keskendun veel praegugi nende ravimisele. Tuletan lastele pidevalt meelde, et nad teavad oma peas, mis tegelikult tõde on."

Paaril on kahepeale kuus last, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ja Vivienne. Väidetavalt veetsid lapsed maailma laastanud kriisi ajal aega nii ema kui ka isa kodus.