Kuigi Saagim tunnistas, et lõppkokkuvõttes oli seriaalis osalemise kogemus tore, siis enam ta midagi säärast ette võtta ei taha. „Ei taha istuda 30 päeva keset metsa. Sama oleksin võinud teha oma Saaremaa suvilas,” muigas ta ning lisas, et palju pidi tegema mõttetuid asju — näiteks sõnnikut vedama ja heina tegema. Lisaks oli probleeme pesemisega, kuna puudus kraanivesi. Siinkohal tuligi mängu võimalus minna alasti ujuma (loe: pesema), aga kuna kaameraid ei pandnud hetkekski kinni, otsustas ta ennast soomlaste ees mitte alasti võtta.

Saagim toob välja ka mitmete võistlejate kahepalgelisuse, mil kaamera eest käituti ühtviisi ning privaatselt sootuks teisiti. “Kaamera ees ei rääkinud keegi seksist. Aga kui kaamerad välja lülitati, olukord muutus. Näiteks 70-aastane Juha Mieto (endine Soome profisuusataja toim.) muust ei rääkinudki kui seksist!” ahhetas Saagim. “Eriti selle peale, kui ütlesin, et olen 30 päeva ilma seksita ja tunnen sellest puudust. Aga mina nii vanu mehi nagu Juha Mieto küll ei vaata!”

Naljaka seigana kirjeldas Saagim ka seda, kuidas ta saatesse minnes lootis, et saab olla kuu aega ilma alkoholita. “Aga kus sa sellega, kohe kui kohale jõuti, siis pakuti punast veini. Šampust polnud, aga punane vein voolas ojadena."

Farmi seriaalis osaleb kokku 12 soomlast (sealhulgas Saagim).