Michaeli assistent Michael Amir Williams helistas 25. juunil Alvarezile ja palus, et too kiiresti Jacksoni juurde tuleks, kirjutab portaal AP. Alberto tõttaski staari villasse ja nägi magamistoa voodis lebamas elumärkideta Jacksonit. Mehe sõnul olid laulja suu ja silmad lahti ning tema sõnul võis staar surnud olla juba siis.

Järgmisel hetkel astusid tuppa Jacko lapsed Prince ja Paris ning puhkesid nutma. Lapsehoidja viis nad hirmsast vaatepildist šokeeritutena ruumist ära.

Samal ajal aktiivselt elustamisega tegelenud Murray katkestas ühel hetkel oma tegevuse ja ulatas Alvarezile kaks tühja ravimiampulli ning palus need tema kotti viia. Mis medikamente Michaelile manustati ja kus doktor Conradi salapärane kott täna on, Alberto öelda ei oska.

Michael Amir Williams rääkis tunnistusi andes, et kui Jackson haiglas surnuks tunnistati, hakkas Murrayl ootamatult kiire laulja villasse tagasi minekuga. Kaks päeva hiljem näitas doktor politseinikele laulja ravimikappi, millest leiti kott mitmete erinevate rahustitega. Jackole sooritatud lahkamise tulemusel selgus, et just anestesioloogias kasutatava propofoli üledoos armastatud laulja teise ilma viiski. Mis ampullid aga need olid, mis koos kotiga "ära kadusid", teab ilmselt vaid Murray.