Ka koomikuna leiba teeniv Popereshny avaldab värskes Youtube'i videos arvamust, et koduvägivallatseja Basharov ei peaks olema enam režissööride poolt armastatud ning ta ei mõista, miks väljaanded jätkuvalt tema intervjuusid avaldavad.

"Ma olen üllatunud, et Marat Basharov on endiselt elus ning seda, et ta käib intervjuudel ja kui temalt küsitakse, et kas ta peksis naisi, siis ta vastab: "Jah!" ning liigub järgmisele kohtumisele," arutleb Popereshny.

"Issand, kuidas ma tahan, et Basharov sureks. Kui ta pekstaks naiste poolt läbi, siis see oleks ägedalt irooniline surm," lisas mees.

Pärast aastate pikkuseid spekulatsioone ja süüdistusi tunnistas Basharov sel kevadel ise üles, et ta on oma ekskaasasid peksnud. Telenäo sõnul provotseerisid naised teda ise.

Näiteks väitis mehe esimene ohver Jekaterina, et mees viskas ta kodunt välja, kuid aprillis antud intervjuus väitis Basharovi, et ta ütles naisele, et ta peab verandale minema. "Ta oleks võinud rahulikult minna teisele poole maja ning tulla tagasi, keegi ei visanud teda välja," väitis Basharov.

"Siis jah, ma lõin teda. Kuid ma ei löönud mitu korda," õigustas mees. "Ma andsin talle kõrvakiilu, et teda maa peale tagasi tuua. Tal oli raevuhoog," lisas Basharov, kuigi meediast oli juba teada, et naine sai raske ajukahjustuse ning pidi olema mõnda aega ka koomas.

Basharov tunnistas üles ka teise abikaasa Elizaveta löömise ning ninaluu murru tekitamise. Ta õigustas oma käitumist sellega, et teda provotseeriti. Pärast juhtunut otsustas telenäo abikaasa, et ta ei soovi oma vigastusi fikseerida ja näitleja vastu süüdistust ei esitatud. Naise vend rääkis avalikult meedias, kuidas tuntud telenägu alkoholi tarvitades pööraseks ja vägivaldseks muutub.