Viviana ei teadnud siis veel, et sellest hetkest kui Bloom restoraniuksest sisse astub muutub ta terve elu vaid hetkega. Paari vahel tekkis silmapilgust omavaheline keemia, ning õhtu lõppes linade vahel.

Nüüd on 22aastane modell paljastanud, et mitmed firmad ja kompaniid keelduvad temaga koostööd Bloomi intsidendi tõttu tegemast ja Orlando ise on neiu vastu kogu huvi kaotanud.

“Ma olen kaotanud niivõrd palju, kuid tema — mitte midagi. Ta ei näitanud absoluutselt härrasmehelikkust välja ja lõpetas minuga suhtlemise ja katkestas kontakti. Temale ei järgnenud mingeid tagajärgi, vastupidi. See tuli talle ainult kasuks ja see ongi põhjus miks see kõik nii vale on,” sõnas pettunud Viviana Ross juhtumi kohta.

Viviana räägib kolme keelt. Ta sündis Dublinis, tal on Rumeenia päritolu vanemad ja alates kaheksandast eluaastast elas ta Saksamaal. “Naised on pandud puuri. Minu otsaesisel laiutab tempel,” on naine nukker.

Ross paljastab, et mitmed disainerid ja modelliagentuurid keelduvad temaga koostööd tegemast. “Üks pulmaajakiri soovis mind palgata, kuid pärast seda intsidenti keelduti minuga koos töötamast. Kui sellised asjad juhtuvad hakkavad inimesed sinusse teisiti suhtuma. Kõik võivad lüüa mu nime Google’isse ja näevad esimese asjana kohe minu seost Orlandoga. See vahejuhtum rikkus mu elu,” põrutab Viviana Ross väljaandele The Sun.

Vivianat on palutud ka tõsielusarjadesse osalejaks minema ja tasuks on lubatud üpriski suuri summasid. Kõik pakkumised on naine aga tagasi lükanud.

“See on nii ebaõiglane ja teeb mind kurjaks. Me olime lihtsalt kaks vallalist ja vaba inimest, kel on omad vajadused ja me mõlemad saime ju seda, mida tol õhtul tahtsime.”

Viviana leiti hommikul näitleja voodist paljalt, ning hotelli mänedžer vallandas ta kliendiga kurameerimise tõttu silmapilkselt. Orlando on naisega ühendust võtnud vaid korra, selleks, et paluda vabandust meediakära eest.

Orlando ja tema tiim pole olukorda kommenteerinud.