Nimelt on USA meelelahutusportaal TMZ saanud enda valdusesse mitu turvavideot New Yorgis asuvast ööklubist nimega TAO, kus viibides pannakse Goodingule süüks Natasha Ashworthi suhtes ebasündsat käitumist ja tema ahistamist. Ashworth on väitnud, et näitleja pani möödudes oma parema käe naise tagumikule ja näpistas teda sealt.

Seda, 2018. aasta 24. oktoobri öösel kella 4.20 paiku toimunud intsidenti turvakaameratelt vaadates on näha, et Ashworthi jutul on tõepõhi all. Tõepoolest möödub Gooding naisest ja puudutab teda hetkeks tagumiku piirkonnast, mille peale naine ilmselgelt ärritub. Edasi on näha videolt, kuidas Gooding üritab naisele selgitada, et ta puudutas teda veidi ülevalt poolt.

Mida aga videolt pole näha, on see, et mis tüüpi kontakti Gooding täpsemalt tegi. Ebaselgeks jääb, et kas ta "näpistas" naist, nagu selgub ametlikus süüdistuses mehe vastu. Kuna see tõik on ebaselge, siis võib see mehe vandekohtunike ees sellest konkreetsest süüdistusest päästa, leiab TMZ. Ameerikas on nimelt päris tavaline kohtupraktika, kui piisava ebaselguse tõttu on tavaks süüalune õigeks mõista.

Samas arutleb väljaanne, et Gooding on saanud lisaks muuhulgas ka süüdistuse "pealesunnitud käperdamises" ning seda on videolt justkui võimalik näha, sest Ashworth ilmselgelt on selle puudutuse peale ärritunud.

Goodingu kohtuasi jätkub neljapäeval, kui Manhattani kohtus arutletakse näitlejaga seotud teisi ahistamisepisoode.

2017. aastal abikaasa Sarast lahutanud 51-aastane Gooding Jr. võitis 1997. aasta Oscari kõrvalosa täitmise eest Hollywoodi kassahitis "Jerry Maguire", lisaks on ta tuntud filmide "A Few Good Men", "Pearl Harbor" ja lühiseriaali "Rahvas vs O.J. Simpson" poolest.

Näitleja mõisteti tänavu juunis süüdi ebasündsas käitumises, kui ta baaris võõra naise rindu krabas. Ka sellest juhtumist on TMZ-l video olemas.