Lust külastas meest tema Helsingis asuvas kodus, kus mees reporteri kohvi, koogi ja nädala jagu üle aja läinud piimaga kostitas - mis aga polevat olnud pärit toiduabist, mille järjekorras seismisega mees hiljuti meedias n-ö comeback'i tegi. Nimelt on mees andnud intervjuusid ka varem, alates tütre abikaasa presidendiks saamisest. Just "kollased" intervjuud on see, mis isa-tütre isegi jahedad suhted viimastel aastatel väidetavalt veelgi jahedamaks muutnud on.

"Evelin tundub olevat rahvast kaugele jäänud. Teie olete lihtne inimene ja räägite reaalset juttu. Kas Evelin on muutnud presidendiprouaks saamise järel muutunud?" esitas Lust mehele otsekoheselt mõnevõrra suunava küsimuse.

"On küll. Kindlasti on muutunud. Temaga oleme eriarvamusel ja tülis isegi," kurtis Int ja tunnistas, et põhjus peitub selles, et tütrele ei meeldinud, mida mees oma intervjuudes rääkinud on. "Ta sai pahaseks ja keelas, et ei tohi intervjuusid anda, mis puudutab teda ja presidendi perekonda," rääkis mees.

Üllatuslikult järgnes šokeeriv ülestunnistus nende kunagise pereelu kohta: "Ma ütleks, et nad olid mu peale mõlemad [Evelin ja tema noorem õde - toim.] pahased, sest nende ema püüdis neid minu vastu kasvatada. Läksime varakult lahku ja ütlesin välja, et ei ole nii, nagu Vikipeedias kirjutatakse, et isa läks pere juurest ära ja jättis maha. Hoopis Evelini ema oli see, kes lahutas. Põhjus oli see, et elasime minu emaga koos ja ta nõudis, et läheksin minema ja viiksin oma ema metsa - peaasi et oleks läinud. Sain ootamatult kohtukutse. Evelin oli 12 ja noorem 10. Need olid parajalt sellises eas, kus sai mõjutada, püüdis kasvatada neid minu vastu nii palju kui võimalik."

Ka kurtis mees halba läbisaamist väimehe, president Toomas Hendrik Ilvesega. "Toomas Hendrik kirjutas, kui Eesti oli parajasti 15 aastat iseseisev, et selle aja jooksul on iga eestlane rikkam kui kunagi varem. Evelin kutsus tol aastal külla Kadriorgu ja ma ütlesin otse, et tead, kallis väimeespoeg, ma pole nii vaene kunagi olnud kui praegu. Tõin talle näite, et Eesti isesesivumine on minu põlvkonnale teinud kaks korda suurt kahju: esiteks likvideeriti kroonidega meie säästud ja kui kehtestati esimene pensioniseadus, siis sellega likvideeriti meie elutöö. Professor võrdsustati elatusrajadelt koristajaga," raius mees. Mida teinud seepeale president? Tõusis ja läks ära. "Evelin oli ka seal ja ütles, et näed, pahandasid teda. Ta ei salli, kui tood nõukogude ajast midagi positiivset välja," jätkas ta.

Siiski tunnustab mees vanema tütre tublidust, esirinda püüdlemist ja organiseerimisoskust - mille ta olevat pärinud just temalt.

"Võiks ütleda nii - ehkki see pahandab teda - aga ta pole minu käest kordagi küsinud, kuidas ma oma väikese pensioniga hakkama saan. Olen talle öelnud, aga ta üldiselt ei ole küsinud. Muidu ka, kui kokku saame. Näeb, et olen korras ja terve ja kõik. Noorem tütar on selles suhtes olnud tundelisem."