Eelmise aasta jaanuari keskpaigast TV3-e programmijuhina tööd alustanud Mikko karjäär Eestis jäi üürikeseks, sest Fox International Channels Nordici omanduses oleva SoumiTV kanal tegi talle pakkumise, millest ei saanud keelduda. Tööd alustab ta seal juba vähem kui kuu aja pärast, 5.märtsil.

TV3 kollektiivil on väga kahju, et Mikko nende hulgast lahkub ning kanali avalike suhete juht Annely Adermann lisab ohkega, kahjuks oli Mikko lihtsalt liiga hea ja osteti üle. "Kuid samas on ta meile andnud väga palju ideid ja suundi tulevikuks ning uuel hooajal on meil palju põnevaid projekte, mis vaatajale ülimat naudingut tõotavad pakkuda," lisab ta särasilmselt.

Seda tasub uskuda, sest Silvennoinen on igas intervjuus kõiki oma positiivse vibratsiooniga sütitanud ning isegi nüüd, olles ühe jalaga juba TV3 uksest väljas, kirjutab ta oma Twitteri kontol, et "on nii palju asju, mida ta Tallinnas kindlasti igatsema jääb!"

Uue programmijuhi kandidaate on Adermanni sõnul väga mitmeid, mistõttu ei maksa arvata, et Mikko tool pikaks ajaks tühjaks jääb. "Kes järgmisena TV3 programmi koostama hakkab, sellest saate õige pea teada," lubab ta kavalalt.