Täna esitles TV3 uue hooajaga alustavat müstikasarja "Appi tuleb selgeltnägija" restoranis, kust vaatajateni jõuab põnev kummituslugu.

Nimelt on Tallinna vanalinna restoran Margo koht, mida armastab kummitus. Tegemist on noore neiuga, kes kauni, kuid õnnetu armuloo tõttu rahu ei saa ning tegutseb Margo ruumides vägagi aktiivselt. Ilona Kaldre sõnul ärkas pärast restoranis tehtud põhjalikke remonditöid ellu keskajast pärit lugu vallalise neiu ja abielumehe õnnetu lõpuga suhtest. Neiu hakkas kummitama – töötajaid segama, nõudega kolistama, tulesid kustutama ja uksi sulgema. Eriti häiris kummitus miskipärast just meespersonali.

Kummitava neiu juhtumiga asuvadki sarjas tegelema Ilona Kaldre, kes oli ka saate esitlusel kohal ja Aljona Orlova. Selgeltnägijate tandem jõuab ilusa lahenduseni, sest kummitus rahuneb ning armastuse energia suunatakse selgeltnägijate poolt sisse seatud "armunurgakesse", kus kallimaga koos istudes ja peeglisse vaadates saab suhet parandada. Seega tasub paarikestel Margot külastades end just "võlulauakese" taha seada – see toimivat suurepäraselt. Üksikutel tuleb aga armusoov peeglisse vaadates lendu saata - positiivne energia jõudvat otse kosmosesse ning hakkavat elusündmusi soodsalt mõjutama.

Uuel hooajal tuleb sensitiividel leida lahendus mitmele mõrvaloole, astuda kontakti teispoolsusega, ohjeldada poltergeiste ja vaime, eemaldada needused, mis takistavad inimestel terveks saada või armastust leida. Lisaks Ilona Kaldrele ja Aljona Orlovale aitavad inimesi Veet Mano ning uue tegijana tuntud Moskva šamaan Dardo Kusto. Avasaates tuleb selgeltnägijatel lahendada möödunud sügisel Eesti avalikkust vapustanud noore ema Jekaterina Sjomina ja tema elukaaslase surmalugu ning aidata 19-aastast Heilyt, kes on viimased kolm aastat võidelnud erinevate tervisehädadega ning keda ähvardab ratastooli jäämine.

"Appi tuleb selgeltnägija" alustab TV3s kolmapäeval kell 20.00.